Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnék csinálni egy olyan...

Szeretnék csinálni egy olyan oldalt, ahol segítek az embereken . Nagyon rossz ötlet?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam,hogy indítok egy blogot ahol megosztom a ,,hatalmas életttapasztalatom" vagy esetleg nálam fiatalabbaknak segítek főleg ilyen lelki dolgokban. Mint ahogy a húgomat is motiválom pl hogyan barátkozzon új osztályban nyilván átmentem ezeken a dolgokon. Örülnék annak is,ha valaki adna még tippeket. Köszönöm! 19/L
2014. szept. 8. 18:50
1 2
 11/17 Firedoom ***** válasza:

A hatosnak uzennem: melyik a jobb? Egy szakkepzett ember segiteni akaras nelkul vagy egy olyan aki segiteni szeretne es ezert mindent megtesz?

Mindig lesznek olyanok akik a korukkal ellentetben tobbet eltek meg mint masok. Ok ugyan ugy tudnak segiteni, pont a tapasztalataikbol kifolyolag. Ez a blogg mar alapbol a masok segitesere buzditana az embereket. Javitson valaki ki, ha tevedek.

2014. szept. 8. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:

bírni fogod majd ha mindenki rád zúdítja a lelki gondjait?

sok türelem kell azért ilyen tanácsadáshoz.

2014. szept. 8. 23:55
 13/17 Firedoom ***** válasza:
Szerintem egyedul elhatarozas kell. Ha valoban szereted ezt csinalni akkor kesobb sem hatralnal meg.
2014. szept. 9. 06:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Nyilván annyit vállalok magamra amennyit elbírok :) Türelmem az van legalábbis mostanában sokan mondták :D
2014. szept. 9. 07:59
 15/17 anonim ***** válasza:
az is jó lényeg hogy légyszi küldj egy linket
2014. szept. 9. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Nézd, bármi is lesz belőle, a szándék, az elhatározás nagyon nemes és jó! Ez már bizonyos értelemben fél siker. A lelki érettséged tekintetében meg még több is. Csak azt lehet mondani az ilyen kezdeményezésre szerintem-már csak csupán a szándék okán is- hogy hajrá! Szívesen segítek segíteni is valamiképpen, ha gondolod. 32f
2014. szept. 9. 11:40
 17/17 anonim ***** válasza:

"A hatosnak uzennem: melyik a jobb? Egy szakkepzett ember segiteni akaras nelkul vagy egy olyan aki segiteni szeretne es ezert mindent megtesz? "

Eleinte minden ilyen szakember akarattal kezd neki a pályának, de egy idő után ez az akarás elmúlik. (nem minden esetben) A különbség az, hogy ha a kérdező is megunja a dolgot, akkor az mit von maga után? Mert egy pszichológus akkor is tud jó tanácsod adni szakmájából kifolyólag, ha nagyon nincs kedve hozzá.

"Nyilván annyit vállalok magamra amennyit elbírok :)"

Ez becsülendő, tudd, hogy hol van a határ. :)

Viszont arra is figyelj majd oda, hogy ne kelljen olyan negatív szituációval szembesülnöd, ahol netán téged vonhatnak felelősségre. Mit tom én pl: xy gyerkőc öngyilkos lett, és a gépén megtalálták a beszélgetést, amit veled folytatott...

Ezzel inkább arra akarok felvilágosítani, hogy interneten keresztül sokkalta nehezebb kiismerni az embert és annak ingerküszöbét érzelmek és traumák terén.

Nem akarlak eltántorítani, mert az ötlet jó és hasznos. Nekem egyedül a hatékony kivitelezésével vannak aggályaim.

2014. szept. 9. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!