#utolso
elajultam:) valahogy igy az egesz..de a boldogsag a legkevesebb belole
"tumbli"...? Tumbli... Mi ez? Valami becenév? Behalok.
A véleményem pedig negatív. Nem tetszik. Nyálas. Rosszul vagyok ettől a sok szentimentális szövegtől. Irritáló. A képekre meg inkább nem mondok semmit.
Felfoghatatlan számomra, miért szeretik ezeket olyan sokan. Értelme van egyáltalán? Természetesen nincs. De ha neked örömet okoz, csináld csak. Ha (talán) megjön az eszed, úgyis megunod. Ha mégsem, akkor pedig sok boldogságot kívánok a "csodálatos" tumblr világában.
16/L
#14 enis teged:)
#a tobbieknek pedig uzennem: ez most mert is menozes?! -.-"
amugy meg rengeteg TUMBLR kerdest lattam itt es mindegyikre a valasz: ritka kaki, kujjva kaki, passzmek ez egy fosos szajos kujjva kaki..
na es mert? mert nem vagytok a korosztalyom✋
Kedves kérdező, nehogy már neked álljon feljebb! Te kérdezted, hogy mit gondolunk róla. Tudd a negatív kritikát is fogadni.
+ Semmilyen rossz szándék nem vezérelt, csupán őszinte voltam. Úgy látszik, már ez is baj.
Nekem pedig nem tűnik menőzésnek, csupán értelmetlennek tartom ezt az egész TUMBLR-t. És igen, köszönöm, hogy az eredeti nevén írtad. Jaj, annyira figyelmes vagy!
(15-ös voltam)
nem az a gondom:) csak az hogy ahelyett hogy leszolnak esetleg valami tanacsot is elfogadnek:))
meg amugyis senkinek se tetszik semmi...ahigy latom mar a vilagban..mindenki kulonbozik a masiktol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!