Mit csináljak, ha semmiben sem vagyok jó, de kedvem sincs semmihez?
Sokan csak egészen meglett korukban jönnek rá, mit is szeretnének csinálni vagy akkor sem, mások meg céltudatosak gyerekkoruktól kezdve.
Ha semmihez sincs kedved és tehetséget sem érzel, először menj el egy szakemberhez vagy keress a neten teszteket, hogy mhez van érzéked (ami még nem tehetség). Ha se kedved, se tehetséged nincs avalmihez, akkor egyszerűen dönts objektíven, gazdasági szempontok alapján, hogy mi az amit a legkisebb erőkifejtéssel el tudsz sajátítani és viszonylag jól fizet. Pl. programozás, egy-egy egzotikusabb, de keresett nyelv... stb.
Köszönöm!
15 éves vagyok. Azt nem igazán értem, hogy a nemem miért fontos, de lány vagyok.
15 évesen még normális, hogy nem tudod mihez kezdj magaddal.
Ahogy olvaslak, afféle csendes töprengőnek tudlak elképzelni. Esetleg olvass? Az leköt. Próbálj meg több könyvet nem biztos, hogy legelőször bele botlasz egy neked tetszőbe.
Laura Halse Anderson Hadd mondjam el c. könyvét melegen ajánlom, minden te korodban lévő lánynak el kéne olvasnia szerintem. :)
Vagy menj ki a természetbe, van a háztartásotokba fényképezőgép? Hátha esetleg leköt.
Próbálj ki több dolgot, de csak nézegesd a klubbokat, hanem próbáld is ki őket hátha úgy lesz hozzá kedved.
Rajzolni esetleg? Nem muszáj ahhoz tehetségesnek lenni, hogy rajzol. Ha van kedved hozzá és leköt csak bátran és ha annyira érdekel, ha nem is lesz belőled nagy művész azért még megszeretheted annyira, hogy egyre jobb és jobbra törekedj. Keresgélj és ne csüggedj, ha nem találsz egyik napról a másikra rögtön valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!