Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol lehet a természettudományt...

Hol lehet a természettudományt kedvelő emberekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szóval egy ismerősöm sincs akit annnyira érdeklene a téma, mint engem, de én úgy szeretnék valakivel beszélgetni róla. Illetve... Nem értek mindegyikhez annyira, szóval inkább hallgatnám a másikat. A lényeg, hogy az enyémhez hasonló gondolkodású embereket keresek. Hol tudnék ilyen emberekkel ismerkedni?
2014. szept. 2. 11:11
 1/6 anonim válasza:
62%
Itt.
2014. szept. 2. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen ember vagyok,

ha gondolod írj nyugodtan.

(18 éves fiú, elsőéves orvostanhallgató)

2014. szept. 2. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék az interneten. Az emberek nagyrésze teljesen másnak adja ki magát...
2014. szept. 2. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem is érdekelnek a természettudományok, hanem egy 60 éves pedofil hacker vagyok... :)))
2014. szept. 2. 12:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam! Most lebuktál! :D
2014. szept. 2. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Egyetemen célszerű ismerkedni. Vagy keresel mondjuk egy túraklubbot, különböző előadásokra jársz stb.

"(18 éves fiú, elsőéves orvostanhallgató)"

Kedves kolléga neked pedig őszinte részvétem. Menekülj amíg nem késő. Üdv, egy végzős. :-D

2014. szept. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!