Nincs munkát, annyira kétségbe vagyok esve! Hogy lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy keresek, természetesen. De hiába jelenkezek ahova csak tudok, jó esetben jelzik, hogy más már betöltötte az állást, rosszabb esetben meg még ennyi sincs. A tavalyi tanévben végeztem, most pedig teljesen magam alatt vagyok. A tesóimat, a barátom is iskolába jár, én meg csak itthon tipródok. Próbálom magam lefoglalni, elkezdtem angolul tanulni, sportolok is, de így sem tudok túllépni azok, hogy semmi értéket nem teremtek. Feleslegesnek érzem magam.2014. szept. 2. 10:17
11/11 A kérdező kommentje:
SMI, remélem, te is megtalálod a számításaidat! A közmunka program nem a legjobb, de a semminél több (vannak ismerőseim, akiknek ez a program adott munkát).
Köszönöm a válaszod!
2014. szept. 4. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!