Mit tegyek? Elhagytam a pénztárcám (lent)
Normális válaszokat,ha lehet.
Csak pénz volt benne,5000 ft,szóval esélytelen hogy visszakapjam.
Viszont mióta elhagytam(az összeg is hiányzik,de nem ez a fő gond)napok óta csak azt érzem hogy utálom magam és igen,ne nézzetek hülyének,de teljesen szomorú vagyok.Mit tegyek,hogy legalább ez elmúljon valamennyire? 16/l
Csak ez az egyetlen probléma, vagy esetleg van még más is, csak ez volt az utolsó csepp a pohárban?
Ha csak ez a probléma, akkor gondold át, hogy: évente x millió ember veszt el valami fontos papírt, a pénztárcáját, akár az iratait, stb. Aztán próbáld meg a pozitív oldalát nézni a dolognak. " Igen, elhagytam a pénztárcám, benne egy ötezressel, de szerencsére az irataim nem voltak benne." Biztos, hogy elhagytad, nem csak beesett/leesett valami mögé/ valahova? De ne okold magad emiatt, mással is előfordult már. Most így jártál, legközelebb jobban vigyázol rá, ez tanulópénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!