Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (Kicsit hosszú lett)

Mit tegyek? (Kicsit hosszú lett)

Figyelt kérdés
19 Éves vagyok, van egy 5 éves kislányom, akit egyedül nevelek már több mint egy éve. Kicsig elcsúszott az életünk és egy anyaotthonba kerültünk, hogy nehogy elvegyék, mert nem volt hol laknunk. Még nincs munkám és ha lesz is a jövôhéttôl (jelentkeztem egyre), nem fizet azonnal, csak jövôhónapban és élnünk kell valamibôl. Azon gondolkodtam, hogy ismerek olyant, aki bizonyos 'szolgáltatásért' cserébe adna nekem pénzt. Nem vagyok az a fajta, akit hajt a vére, de más kiutat nem nagyon látok. Ezen a helyen címszó alatt nem vagyok jogosult segítségre, mert apukám utalt pénzt nekem (5ezer ft)... Egy hónapra nem elég a családipótlék, pláne, hogy tüdôszũrõt is kell fizetnem belôle, hogy itt lakhassunk ebben az otthonban. A kérdés az, hogy valami gondja lehet belôle a kislányomnak?.És ha itt azt mondom, hogy egy ismerôsöm segít ki minket úgym hogy vásárol nekünk, azt vajon elhiszik? Ha nem mondom el senkinek, nem utcasarkon állok neg útszélen, akkor nem egyértelmũ, hogy mit mũvelek? Hisz nem mondhatom neki, hogy 'bocsi, nincs kaja' ... :(
2014. aug. 30. 12:54
 1/1 anonim válasza:

Hát.. oké most nem foglak az előzmények miatt piszkálni, de szerintem ne adj senkinek sem ilyen ,,szolgáltatásokat". Inkább próbálj addig is valami kisebb munkát elvállalni, hogy ne kelljen a lányodnak azt mondani, hogy 'bocsi nincs kaja'...

Szóval szerintem ne vállalj ilyen szolgáltatásokat, inkább próbálj meg a közelben addig is valami boltban elhelyezkedni.

2014. aug. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!