Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » (lehet, hogy kicsit hosszú de...

(lehet, hogy kicsit hosszú de legyszi olvassatok el) mit tegyek?

Figyelt kérdés

Helo!

Nekem most az a gondom akadt,hogy ma 20 óra után pár perccel a Mogyorósvölgyi óvodánál Ózdon(Ezt azert irtam le,hogy hatha ismeritek az embert..) egy 25-30 koruli ferfi allitot meg es koszont nekem h -Szevasz teso.. mar le se kezelsz velem?

(de persze nem ismerem a csavot,es full reszeg is volt)

lefagytam par masodpercre es meg se mertem szolalni mert megijedtem a kinezetetol.. (rovid haj,sarga polo,terdnadrag.. rengeteg vagas volt a bal kezen,2 db vagas a torkanal es egy az arcanal)

na utanna megszolaltam,hogy bocs de nem ismerlek.. es o aztmondta,hogy nyugodtan kezelj le velem latom,hogy felsz nem bantalak ne izgulj nem akarok visszamenni a bortonbe mert ezeket a vagasokat onnan szereztem,latom figyeled..

en mar keszultem szaladni amerre csak latok de en hulye ott maradtam es nyujtottam a kezem.. lattam h a bal keze a zsebeben van es szorongat benne valamit(sztem kes lehetett) es addig neztem a kezet meg kivette es nem volt a kezeben semmi.. szoval lekezeltem vele es megkerdezte h hany eves vagyok es merre lakom... azt hazudtam neki h 16 es a varosban(de ez nemigaz..) es megkerdezte,hogy maradok e de mondtam neki h mennem kell haza mert mar igy is kesesben vagyok.. aztmondta h rendben akk holnap ugyanitt? 3 kor? aztmondtam oke oke.. h vegre elmehessek.. vagy 6x elkoszont es mondta h egyedul menjek meg stb.. jo vegre elmentem es annyi.. de azota masra nem is tudok gondolni csak erre.. es elhataroztam magamban h mostantol kessel megyek mindenhova 83mm..

nem mondtam el az eg vilagon senkinek.. nem szokasom elmondani ilyen dolgokat...ti mit tennetek a helyemben? elmondanatok vkinek? leszarim h hosszu a kes meg h a rendor megbuntet erte de inkabb legyen mint h megszurkaljanak.. tuti nem jarkalok arra 3 kor.. meg semmikor..

es meg azon is gondolkoztam h mivan ha kovetett hazaig v akarmi.. tok paranoias vagyok auota es felek is most.. aludni sem tudok csak ere gondolok.. nagyon bennem ragadt ez az egesz.. ti mit gondoltok errol? mit tennetek a helyemben?

14/F

2014. aug. 6. 01:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább a szüleidnek mondd el, hogy miféle alakkal találkoztál, és ők szerintem l tudják dönteni, hogy rendőrdség legyen-e vagy sem.
2014. aug. 6. 04:53
 2/2 ladygaga01 válasza:
Mondd el azért valakinek, a helyedben tökön rúgtam volna
2015. máj. 5. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!