Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nagyképű egy ilyen nő?

Miért nagyképű egy ilyen nő?

Figyelt kérdés
28 éves és vezető állásban dolgozik, ahová protekcióval jutott be. Ismerem őt személyesen, engem lenéz. Kényesen beszél mindig. Mindig jól öltözik. De nem tud se főzni, se takarítani. A pénzért még egy gazdagabb férfival is összeházasodott. Sok ruhát és cipőt szokott vásárolni magának. Amikor beszélgetünk érezteti velem hogy ő többet ér mint én. Mindig beszól nekem hogy járhatnék szoláriumba, mert fehér vagyok. Amúgy ő barna, szoláriumozott bőrű.
2014. aug. 28. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a pénz és a hatalom nagyon sokakat képes teljesen megváltoztatni, és éreztetni akarják, hogy ők különbek a többieknél, pedig nem is. Ne foglalkozz vele, ha beszól. Az ilyenek már jómódjukban azt sem tudják, hogy mit kezdjenek magukkal, ezért is csinálhatják ezt. De természetesen, mint mindenben itt is lehetnek kivételek. :)
2014. aug. 28. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

A személyisége miatt.

Ismerek olyat, akinek se jó állása, se pénze, se esze, aztán mégis nagyképű.

Ez inkább személyiség függő, nem pénz vagy munka.

Az is lehet, hogy a sok jó ellenére nem boldog, és így kompenzál, hogy másokkal érezteti, hogy neki mennyivel jobb, hogy ezzel nyugtassa magát.

2014. aug. 28. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

"vezető állásban dolgozik, ahová protekcióval jutott be"

Honnan tudod?

"De nem tud se főzni, se takarítani"

Honnan tudod?

" A pénzért még egy gazdagabb férfival is összeházasodott. "

Honnan tudod hogy a penzeert hazasodott?

Rosszindulatu, irigy liba vagy.

2014. aug. 28. 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Ja hát az igaz, hogy ha valaki nem tud főzni meg takarítani, attól még lehet jó ember :)

Nem hiszem, hogy ettől lenne nagyképű valaki :)

2014. aug. 28. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja, az ilyen emberek akkor is nagyképűek ha csórók és gyárban melóznak...akkor meg azt hozná fel ellened.

De alapvetően te sem vagy jobb nála, tekintve hogy azzal törődsz kivel van, mit csinál, hogy beszél, ahelyett hogy a saját dolgoddal foglalkoznál.

2014. aug. 28. 13:11
 6/11 anonim ***** válasza:

A kérdéedböl süt az írigység és a rosszindulat.

A vezetö állásokat NEM portekcióval szokták osztogatni, a potekciós állások felelöségteljes beosztások.

Egy vezetönek megfelelö végzettségének is kell lennie, amit egy protezsáló nem tud elövarázsolni.

Mellesleg te honnan tudnád, ha protekció lenne? Vagy neked direkt elmondanák?

Az, hogy mindig jól öltözik, CSAK annyit jelent, hoyg igényes a kinézetére IS.

Azt honnan tudod, hogy tud-e fözni meg takarítani? Mert ha nem egy háztartásban élsz vele, akkor nem csak feltételezgethetsz. Ha meg esetleg valaki más föz-takarít nála, az is magánügye, SÖT, ha valaki nem tud fözni meg takarítani, attól még nem értéktelen ember.

Azt, hogy MIÉRT házasodott össze valakivel, megintcsak nem TUDHATOD, legfeljebb feltételezheted.

AZ, hogy mit és mennyit vásárol - ezzez NEKED semmi közöd, ha megteheti, akkor miért baj?

Az, hogy barna, meg szoláriumba jár, szintén magánügye, és ez SEM negatív tulajdoság, ahogy at összes eddig kifogásolt dolog sem.

Az, hogy szerinte többet ér, mint te, igen valószínü, hoyg ebben igaza van.

Mert a kérdésedböl az derül ki, hogy igénytelenül öltözöl, nincs végzettséged meg rendes munkád, és az egyetlen pozitívum, hogy tudsz takarítani meg fözni, viszont semmit sem tudsz felmutatni.

2014. aug. 28. 13:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok igénytelen.
2014. aug. 28. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Igazából egy személynek a bírálása feltételezi azt, hogy leereszkedjél a bírálás szintjére, amely egy primitív gondolkozásra alapszik.

Ne azzal foglalkozz, amit más csinál, sem azzal, ahogyan viszonyul hozzád. Ezzel csak saját magadnak okozol felesleges frusztráltságot és olyasmire pazarlod az energiád, amely úgyis a hatáskörödön túl van.

2014. aug. 28. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ilyenre rá kell hagyni, és mosolyogj,úgy sem értené a valóságot, magadba meg rebegj hálát, hogy te nem ilyen ember vagy, és 20 év mulva nem az ő sorsára fogsz jutni:D

Én bizti, hogy ezt tenném a helyedbe.

ui: Az ilyennek felesleges bármit is mondani, mert még ahhoz is ostoba, hogy értelmileg eljusson a felfogásra-érted?

Eszedbe ne jusson vitába bonyólódni vele, főleg hogy olyan jókat lehet rajtuk vidulni:D

2014. aug. 28. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyet jegyezz meg: egy értelmes és okos, bölcs ember, sosem nézi le a nála alacsonyabb sorban lévő embereket, hanem pont fordítva: igyekszik őket emelni. Nem rázza magát, hogy "ki vagyok én", hanem pont forditva: egy értelmes ember sosem veri nagydobra mit tud, mert pontosan tisztában van azzal, mennyi minden van még amennyit nem tud. Egy okos ember az igyekszik a szürke tömegbe beolvadni, az már más kérdés, hogy mások kiszúrják, de azok mások, önös önmagát sosem teszi ki.

Látod a különbséget? Hát igy tekint az ilyenekre. Igy helyes.:)

2014. aug. 28. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!