Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik látták, Facebookon, hogy írt neki az ember, de nem képes rá reagálni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Meg osztom a 8-as véleményét.
2014. aug. 27. 22:02
 12/17 anonim válasza:
azt h nem akarnak velem beszélni
2014. aug. 27. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem akkora Facebook függők, mint mások.
2014. aug. 28. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem meg senki sem ír :(
2014. aug. 28. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Semmit, miért ülne a gép előtt egész nap. Ha fontos, akkor persze zavar, ha nem válaszol, de ha csak egy beszélgetés szakad félbe, akkor biztos megvan az oka rá.
2014. aug. 28. 01:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Eleinte mikor elkezdtem facebookon beszelni egyik baratnommel, nagyon zavart, hogy volt, hogy latta, de nem irt. Most mar en is atvettem ezt a szokasat.😊 Szerintem ha csak par oraig nem ir, akkor nincs baj. Ha nincs mit irn, nem fogol irni. Mit irjak? Egy smiley? Amire o is egy smileyt ir? Inkabb nem... :)
2014. aug. 28. 08:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is csinálok ilyet. Nem gyakran, de igen. Nagymamám révén nem tudom pontosan milyen távoli rokon bejelölt ismerősnek, mikor megszületett a kislányunk - a dédin keresztül szólt is, hogy őt igazoljam már vissza - ez megtörtént, minimális rámlátással, mert soha nem találkoztunk valójában. Na tőle kb kéthetetne jön valami üzenet. Kedveskedni akar, küld linket mesevideóról, hogy nézzük meg, vagy csak írja, hogy boldog ezt-azt, vagy csak megkérdezi, hogy hogy vagyunk. És, bevallom, neki jó, ha negyedévente válaszolok, körülbelül 2 sort, mert ötletem nincs, mit kéne mondanom, és kedvem sincs. Törölni pedig nem törlöm, mert a mamámat nem szeretném elszomorítani, biztosan panaszkodna neki.

Csak azért írom, hogy ilyen is van.

Aki látta az üzeneted, és nem képes válaszolni, az nem nem képes, hanem nem akar. Ritka esetben tényleg éppen rögtön nem tud, de még akkor is, ha valaki számomra fontos ember ír és nem érek rá, egy "most nem jó" vagy hasonló üzenet biztos elmegy tőlem ("nehogy azt higgye, hogy nem érdekel").

2016. jan. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!