Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csendes vagyok, de hiába...

Csendes vagyok, de hiába vagyok kedves az emberek még sem kedvelnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 13:54
1 2
 11/13 anonim válasza:

Heló kedves Kérdező!

Tudom milyen, én is csendes fajta vagyok, még akkor sem szólalok meg néha ha a tanár kérdez valamit amit tudok, csak akkor ha már nagyon pipa, hogy de miért nem válaszol senki... Eddig úgy voltam vele, hogy változtatnom kéne rajta, nyitottabbnak kéne lennem, de most jött el nálam az a pont, hogy már elnézést a "csúnya" szóért de sz.rom le a többieket. Egyszerűen nem érdekelnek. Sőt már barátokat is szereztem, akik szintén "visszahúzódóak". Na persze, mégis elvagyunk, hülyülünk ha csak mi vagyunk. Szóval én azt mondanám: ne akarj megváltozni... Akit neked barátnak szánt a sors, úgy fogad el majd, ahogy vagy. Például én most már azt mondom, felesleges változnom, mert miért? Csak azért hogy pár embernek járjak a kedvében akiknek az IQ szintje a faléval vetekszik? Inkább kihagynám. Senkinek a kedvéért nem változok meg, ha csak nem hozzám közelálló. Majd eljön mindennek az ideje. Csak próbálj meg magadra koncentrálni (nem egoista magatartásról beszélek, csak pl. az én esetemben nagyjából a valóságtól 1000rel rosszabbul látom magam, és sosem kedveltem magam. Na ez most változott. A nyáron elkezdtem futni, edzeni, stb. Eleinte azért mert azt gondoltam hogy így "ciki" suliba is menni, ha ilyen a testfelépítésem, de talán pont az edzés segített rádöbbenni arra, hogy ne azért csináljam, hogy valaki kedvében járjak, hanem azért, mert élvezem, mert tetszik, mert leköt. És ez így is van. Az edzés az életem részévé lett, és nem azért mert meg akarok felelni másoknak, hanem azért mert élvezem és egyszerűen jól esik).

Na már most én ezeket tudom neked tanácsolni.

Röviden tehát: mindig légy önmagad, barátkozz meg önmagaddal, fogadd el magad ahogy vagy, mert ha te nem fogadod el magad, akkor ki fog?

18/F

ui: Remélem segítettem :D

2014. aug. 27. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:

1.az emberek nem a csendeseket kedvelik

2.a kedves embert hülyére veszik

3.az emberek többségének nincs barátja, semmire nem mész 10 álnok öribarcsinővel

2014. aug. 27. 20:29
 13/13 lacymax válasza:
En is ilyen vagyok.szinte mindenki utal(nem tom miert) de nekem is van egy par baratom es azokkal hulyulok.a tobbieket meg lesz.rom.en is vekony vagyok,meg az egyik osztalytarsam is(o megjobb fej mint en),de sztem pont ezert kotekedtek velunk annyit az osztalyban.de en lesz.rtam,es most elem tovabb az eletemet.ennyi mondanivalom lett volna.
2014. aug. 28. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!