Másnak is nehéz volt a vezetés?
Engem ėrdekelne az a rėsze a vezetėsednek hogy fėlsz az autotol?? Amikot le vizsgaztál,egybol vezetėl vagy csak nėha nėha?
Pl eső,jėg,havas idöszakban,mersz vezetni?
Nos a jogsid azėrt van hogy vezess,ha nem vezetsz nen lesz rutinod,elfelejtheted a kresz szabàlyait is.
Vizsgàn csak az alapdolgokat tanuljuk meg ,de igazàn jo vezetės az a gyakorlat hozza magàval amikor egyedül vezetsz a forgalomba.
Ha van benned fėlelem aggodalom stb.. làbad remeg akkor jò indulatbol mondom ne vezess,mert ha be pànikolsz akkor hirtelen kialakulo helyzetben akkor elveszitheted uralmadat a gėpjàrmü felet.
Vagy szolsz pl"apukàdnak"akki gyakorlott a vezetėsben hogy kevesbė forgalmas helyekre menj vezetni "gyakorolni".
Valamiėrt fėlsz valanmiben nem vagy biztos,ėpphogy csak àtcsusztàl a vizsgàn???akkor ez a problėma sajnos:-(
Ėn amikor vizsgàztam pont tėlen törtėnt ės tėlen is vezetem friss jogsival a vàrost jàrtam egyedül nem fėltem ,mert tudtam ėn vezetem a az autot,ės nem ő engem.
De mi az ami nem megyen??
Vezetni nem nehėz,ha tudod a kreszt!
Én eddig mindent a lehető legkorábban szereztem meg, 14 évesen a kismotorjogsit. A forgalmi helyzeteket ezzek kitűnően megtanultam, rengeteget vezettem, télen, esőben, hóban, jégen. Estem is párat, így ha fagypont körüli a hőmérséklet és nedves az út, már ki nem megyek sehova. :D
Eleinte idegenkedtem a kocsitól, csak azért tettem le a jogsit, hogy legyen. Nem is nagyon tetszett (attól függetlenül, hogy nagyon jól ment), az oktatóm tényleg mindenért beszólt, ha lassan mentem akkor "miért nem nyomod", ha nyomtam akkor meg "hova sietünk. Hibapont nélkül ment minden tényleg, de csak miután kézhezkaptam a jogsit és az itthoni kocsikat vezethetem, tetszett meg az egész. Elég jó vezetőnek tartom magam, és a barátaim is így vélekednek, nem félnek amikor én ülök a volánnál.
Vannak pillanataim, amikor gyűlölök úton lenni, pl. amikor fáradt vagyok vagy éhes, valami bajom van. Tegnap pont fuvaroznom kellett, és olyan jó formában voltam, egy élmény volt minden egyes perc, imádtam. :D
Gyakorlás és rátermettség kérdése minden, meg hogy mennyire tudsz összeszokni az adott kocsival. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!