Mit csináljak ha félek egyedül éjszaka/este mászkálni?
Régen sokszor egyedül és gyalog voltam este/éjszaka, buli után/barátnő után/stb. nagyon semmi nem izgatott, de azóta történt pár kellemetlen esetem, így már a legkisebb sötét részen is parázom, és legrosszabbra tudok gondolni.Általában mindig eljön velem valamelyik haverom, de elég kellemetlennek érzem, mivel nem kötelességük, de mégis megteszik.. és ez nem mehet így mindig. Nem tudom elképzelni, hogy majd a következő barátnőmet hogyan fogom hazakísérni majd (mindig azután történt velem valami éjszaka miután hazakísértem az exemet....), így teljesen kilátástalan vagyok és gyáva.
Pedig edzeni is járok, ami megnöveli az önbizalmam, de a sötétben egyedül az utcán a maradék is elszáll.
Most 2 hónapja, hogy Szegedre költöztem, itt még nagyon nem vagyok itthon az éjszakában, szóval tippeket, esetleg történeketek szeretnék... de a legfontosabb, hogy tanácsokat! Köszi 16/F
Szia én is szegedi vagyok, mászkáltam már párszor sajnos este és tényleg para meg tudom érteni... Mikor barátnőimmel mentünk volt, hogy követtek autóból, nekünk jöttek.
Mindig menj kivilágított helyeken de ne is mászkálj!!
16l
értem h félsz a cigóktól de miért lettem lepontozva?
szerintem egyáltalán nem volt semmi benne amiért lekellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!