Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha félek egyedül...

Mit csináljak ha félek egyedül éjszaka/este mászkálni?

Figyelt kérdés

Régen sokszor egyedül és gyalog voltam este/éjszaka, buli után/barátnő után/stb. nagyon semmi nem izgatott, de azóta történt pár kellemetlen esetem, így már a legkisebb sötét részen is parázom, és legrosszabbra tudok gondolni.Általában mindig eljön velem valamelyik haverom, de elég kellemetlennek érzem, mivel nem kötelességük, de mégis megteszik.. és ez nem mehet így mindig. Nem tudom elképzelni, hogy majd a következő barátnőmet hogyan fogom hazakísérni majd (mindig azután történt velem valami éjszaka miután hazakísértem az exemet....), így teljesen kilátástalan vagyok és gyáva.

Pedig edzeni is járok, ami megnöveli az önbizalmam, de a sötétben egyedül az utcán a maradék is elszáll.

Most 2 hónapja, hogy Szegedre költöztem, itt még nagyon nem vagyok itthon az éjszakában, szóval tippeket, esetleg történeketek szeretnék... de a legfontosabb, hogy tanácsokat! Köszi 16/F

2014. aug. 25. 01:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Szia én is szegedi vagyok, mászkáltam már párszor sajnos este és tényleg para meg tudom érteni... Mikor barátnőimmel mentünk volt, hogy követtek autóból, nekünk jöttek.

Mindig menj kivilágított helyeken de ne is mászkálj!!

16l

2014. aug. 25. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy jó nagy kutyát!Vagy közlekedj bicajjal.
2014. aug. 26. 22:52
 13/18 csillámláma ***** válasza:

értem h félsz a cigóktól de miért lettem lepontozva?

szerintem egyáltalán nem volt semmi benne amiért lekellett volna...

2014. aug. 27. 11:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le...
2014. aug. 27. 20:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Történt már valami incidensed vagy csak félsz tőle?
2014. nov. 30. 21:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam történt már, legutóbb szórakozóhelyen lévő balhé, egy kis pubban csak úgy ok nélkül szerettek volna nekem jönni... etc
2014. nov. 30. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:
De ez a szórakozó helyen történt és nem hazafelé. Igaz?
2014. nov. 30. 23:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Is-is , hazafele altalaban "tesverekkel" talalkozom. "Van egy cigid?" stb
2014. dec. 1. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!