Támadtak már meg titeket miközben bicikliztetek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 21:48
1/8 anonim válasza:
Üdv újra! :D Eddig csak egyszer kergettek meg kutyák. :)
4/8 anonim válasza:
Egy veszett tacskó. De gyorsabb voltam.
5/8 anonim válasza:
egyszer egy cigány gyerek elém ugrott hogy álljak meg, mennyire király biciklim van, ki szeretné próbálni, menne vele egy kört. Nem akart tovább engedni, belerúgtam egyet és gyorsan eltekertem.
6/8 anonim válasza:
Egyszer egy kis tacskó féle akarta megkóstolni a lábam. Picit sarokkal odapöccintettem, el is ment.
7/8 anonim válasza:
Jah a szél. Alig bírtam tekerni, és 15 m után majd meghaltam. Jah hogy ez nem számít? oh shit
8/8 anonim válasza:
Olyan már volt párszor, hogy belém kötöttek: Pl földesúton bicigliztem, volt egy helybéli öreg tata, azt hitte, hogy én vertem meg az unokáját, (merthát ugy a szőke, szemüveges srác az csak is Józsi fia lehet) falun ez így szokás. Na aztán ez a mi ki kocsma hősünk neki is állt fujtogatni.
Olyan is volt hogy egy vaverommal bicajoztunk egymàs mellett, jött mögödtünk egy motoros, persze nem tetszett neki hogy a 4mèter széles útból 1,5métert elfoglalunk, na az is belém kötött.
Volt olyan hogy mellém àlltak fiatalok kocsival, kérdezgettèk a biciglimet, hogy hol, s mennyiért vettem, majd semmi balhé vagy rossz szó, pofán öntöttek valami löttyel.
Kutyákkal is már meggyült 2szer a bajom.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!