Baj-e az ha szeretem a számítógépes játékokat?
Nem vagyok függő, de a szabadidőmet (napi pár óra) számítógépes játékokkal töltöm.
Elég sokan körülöttem mondják, hogy "elvesztegetem" az élemet, de én élvezem így tölteni az időmet, inkább, mint hogy discoba stb menjek, meg berúgjak..
Iskolában jó eredményeim vannak, profi szinten nem sportolok, viszont hobbiból űzök pár sportot, nem vagy dagadt, barátaim is vannak, velül is szoktam találkozni, de csak beszélgetés stb, nem ivás, vagy bulizás.
Ilyen körülményekkel szerintetek belefér, ha az egyedül töltött időmet online játékokra szánom?:D
Miért lenne baj? Ennyi erővel minden hobbi lehet időpocsékolás... Mégis, ki döntse el, hogy mi hasznos s mi nem, ha nem az adott ember, aki rászánja az idejét?
Szándékosan hobbit írta, mert a beteges függőség persze már egészen más dolog.
Amúgy, ez idővel változik is, engem pl. már csak minimális szinten érdekel az, amiért pár éve éltem-haltam.
Köszönöm a választ:)
Jelenleg league of legends, de előtte mmorpg-kel, pl neverwinter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!