Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nem is...

Miért van az, hogy nem is akarok szinte senkit megismerni? 18F

Figyelt kérdés

Van egy szűk "baráti" köröm(4-5 ember), heti 1x összejárunk, meg 2-3-an elmegyünk heti 4x gyúrni. Ezen kívül van egy online társaság, akikkel(3-4) játszunk napi szinten 1-2 órát. Nem vagyok egy beszédes gyerek azokkal, akiket nem igazán ismerek, és idegenekkel meg nem is tudok miről beszélgetni, nagyon ritka az az ember, akivel tudok pár szót váltani úgy, hogy nem, vagy csak minimálisan ismerem. Még azokat is kerülöm inkább, akiket ismerek, de nem közelről, mert nem akarok beszélgetni, nem vagyok kíváncsi rájuk. Se lányt, se fiút nem tudok az ismeretségi körömből, akivel lenne legalább néhány közös témánk. Mivel a "baráti" kör is a bulizás, pia, kondi 3-as-ból áll ki, ezért velük sem élvezem igazán a beszélgetéseket. Ha van 1 ember, aki próbál velem ismerkedni, beszélgetünk pár mondatot, aztán kiderül, hogy ő sem olyan, amilyennek vártam, ezért el is akarom felejteni minél előbb.

Nem tudom, miből fakad ez, biztos bennem van a hiba, más simán ismerkedik-barátkozik, és jobban szeretek egyedül lenni, mert nincs még egy olyan ember, akivel igazán kiismernénk egymást, és ellennénk. Mellesleg INTP vagyok, ami szerintem ritka az ismertségi körömben..

2014. aug. 20. 21:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szorongásos(mondjuk régebben görcsöltem azért ilyeneken), se depressziós sem, ez tuti. Nem azért akarok nyitottabb lenni, hogy másnak megfeleljek, hanem, hogy nekem hátha jobb lenne valamivel, és változna kicsit az életem is. Tudom, ilyen vagyok, sokan mások is, és én is pont ezen gondolkozom a beszélgetéseim 90%-ában, hogy mennyit bír beszélni a partnerem, és mikor fejezi már be? Az meg már tényleg a csúcs, ha pont bagózott vagy nem mosott fogat, vagy valami más probléma van vele.. :D
2014. aug. 21. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!