Ha az olimpián lennétek hagynátok nyerni az
ellenfeleteket ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Szóval:Ti amerikaiak lennétek íjászatban és a versenyfeletek egy észak-koreai lenne, és csak egy lövésen múlna az aranyérmetek...de tudjátok hogy ha az észak-koreai 2. helyezett lenne egész életében egy koncentrációs táborba kéne lennie(úgy hogy ez ellen tehettetek volna is)Szóval:
Inkább elrontjátok és hagyjátok nyerni?(és majd 4 év múlva újra próbáljátok)
Vagy jól lőtök és nyertek de egész életetekben mardosni fog a bűntudat?
Ha amerikai lennék, esélyes, hogy nem is tudnék Észak-Korea létezéséről. Arról meg végképp nem, hogy mi folyik ott.
Szóval a kérdés nem kérdés.
2014. aug. 20. 15:23
2/12 anonim válasza:
Elso!
Nagy hulyeseget irtal. Az amerikai ujsagok, TV, minden nap foglalkozik Eszak- Koreaval.
2014. aug. 20. 15:32
3/12 anonim válasza:
Ha tudom hogy Koreai lesz az ellenfelem megmondanám a bizottságnak hogy ha tényleg ilyenek mennek ott náluk, akkor felejtsenek el engem, vagy pedig direkt elrontom a lövést.
2014. aug. 20. 15:32
4/12 anonim válasza:
Megfűzném az észak-koreait, hogy ne menjen vissza Észak-Koreába. Aztán versenyezhetnénk normálisan :)
2014. aug. 20. 15:36
5/12 anonim válasza:
Lenne egy jó üzletem Észak Koreával:D
2014. aug. 20. 15:39
6/12 anonim válasza:
Ha csak ez a két lehetőség van, akkor direkt elrontom, nem csak jószívűségből, hanem egyrészt életem végéig bűntudatom lenne, hogy megmenthettem volna, másrészt nagyobb dicsőségnek tartanám/tartanák azt, hogy feladtam a győzelmet azért hogy megmentsek egy idegent, mintha megnyertem volna, így magamnak is jót teszek.
2014. aug. 20. 15:43
7/12 anonim válasza:
Észak-Korea indul olimpián egyáltalán?
2014. aug. 20. 15:47
8/12 anonim válasza:
Ha Amerikai lennék megszerezném az aranyérmet és nem mardosna a bűntudat (mivel Amerikai vagyok)!
2014. aug. 20. 15:49
9/12 anonim válasza:
Hagynám. Mondjuk magamat ismerve akkor is hagynám, ha az ellenfelemet nem fenyegetné semmilyen veszély, de én ilyen hülye vagyok.
2014. aug. 20. 16:04
10/12 anonim válasza:
Amerikai mentalitásom lenne, akkor hagynám.
Mert az aranyérem csak 3 napig szenzáció!
De ha hagyom nyerni, akkor egy életre celeb leszek, eladom a sztorimat jó pénzért, mindenhol interjút adok, és még életemben szentté avatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!