Ismertek olyan, nőt/férfit, aki házasság után látványosan leépült külsőleg?
A mi esküvőnk jövő nyáron lesz, és én sajnos az utóbbi 1-2 évben szedtem fel súlyfelesleget mióta ülőmunkát végzek. Én pont, hogy az esküvőre szeretném visszanyerni a régi formám, illetve utána is szeretném tovább folytatni az egészséges életmódot.
Egyébként ahogyan azt a körülöttem lévőkön látom, szerintem inkább biztonságban érzik magukat, hogy már mindegy hogyan néznek ki, mert úgy gondolják, hogy a férjük velük marad stb. legyen az férfi vagy nő.
Valamint a férfiak is hajlamosak arra, hogy azt mondogatják a párjuknak/feleségüknek, hogy nem számít ha picit nagyobb a fenekük, vagy felszaladt pár kg ide-oda ők úgy is szeretik stb. Persze aztán lehet, hogy valójában nem így van, csak nem akarják megbántani a társukat, vagy konfliktust. Na meg ki mondja meg szívesen a feleségének/férjének, hogy fogyjál le, meg szedd össze magad mert eligénytelenedtél?? Szerintem kevesen, és ezért nem feltétlenül kap észbe rögtön az illető, hogy tenni kellene valamit, hogy csinosabb legyen.
Alapvetően kockázat elemzést kell végezni és mindig a rosszabb lehetőségre felkészülni.
Mondok néhány szempontot.
pl -vigyázni kell az alacsony nőkkel, mert könnyen kikerekednek,
-érdemes megnézni, hogy sportolt-e fiatal és gyerek korában,
-vigyázni kell az erős csontú nőkkel, a nagyon deblákkal
-érdemes megnézni a táplálkozási szokásaikat, ha nagyon műanyagot eszik attól előbb-utóbb megcsúnyú
-fiatalon festi e a haját, mert ez később teljesen tönkreteszi a hajat és csúnya lesz
-mennyi a vakolat kell, hogy normálisan nézzen ki, natúran is jól kell kinéznie, mert később csak rosszabb lesz
-milyen kozmetikumokat használ, ha nagyon műanyagokat, azzal is később probléma lesz
- meg kell nézni az anyját, ez fontos
-érdemes megnézni a bőr és a test szövetet, ha nem túl szálkás, izmos csak jelen állapotában sovány, akkor az később petyhüdt lesz
-mennyit szoláriumozott, mit akart vele eltüntetni
-terhesség max 10kg +, aki elhízik és ráfogja a terhességre az nem korrekt.
És akkor az adottságokon túl ott a lelki oldal. Isten mentsen mindenkit a hülye nőktől.
Rengeteg szempont van ezeken kívül. Érdemes óvatosnak lenni, mert könnyen csalódhat az ember.
13: az azért ez elég sarkítás, de te tudod
úgy látszik zsákbamacska marad, bár azt hinné az ember, hogy aki igényes, az a papír után is az marad
Nem kell ehhez házasság. Majdnem minden nő/férfi "leépül" egy kapcsolatban, mert nem kell már párt keresni. Nálunk a családban is van ilyen, aki jól tartotta magát, de amit bekötötték a fejét, egyből magára szedett vagy 30 kilót és eléggé igénytelen lett.
Az én kapcsolatomban én is felszedtem anno 20 kilót és nem figyeltem annyira az öltözködésemre és az exem is ugyanígy... Csak aztán elkezdett jobban odafigyelni magára...
én is felszedtem 10kg-t a kapcsolatom első pár hónapjába, de nem is éreztem jól magam és most már leadtam. most annyi vagyok mint mikor megismerkedtünk, de szeretnék még formásodni, magam miatt elsősorban.
párom sose mondta, hogy híztam, tetszettem neki úgyis, de nekem így jobb, jobban állnak a ruhák, jobban is érzem magam.
hogy érzik magukat ezek az emberek? tényleg ennyire mindegy nekik?
most milyen gyónás?
igen felszedtem, de le is ment magam miatt, kötekedni meg nem kell, inkább menj és keress egy vékony csontozatú nőt, akinek dögös a 70 éves anyja is! Szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!