Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy 20 éves egyetemi...

Normális hogy 20 éves egyetemista lányt ennyire a szülei tartsanak el?

Figyelt kérdés

- műköröm havonta

- kozmetikus negyed évente

- fodrász félévente

- discokba pénz hetente

- iskolába heti zsebpénz hetente

- mont iskola előtt elvitték a szülei pláába 10 táska márkás ruhát vettek neki. karácsonyra megin tuti 10 táska drága márkás ruhát kap. Ezenkívül nincs olyan hónap hogy ne vegyen meg magának valami trikót vagy nadrágot valami butikban

- és persze maszek fogorvoshoz jár ami egy vagyon 5 havonta

nem túlzás hogy 20 éveset ilyen szinten eltartanak ?

2014. aug. 18. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha szülő lennék, én is mindent megadnék a gyerekemnek, amit csak tudok. Ha sok van akkor sokat, ha kevés akkor keveset. Mert egyszerűen a szülő (én legalábbis ilyen leszek...) azon van, hogy amit csak tud megadjon a gyerekének.

Persze vannak olyan dolgok, hogy ha látványosan nem értékelné, és csak elvárná, akkor valamit kitalálnék. De leginkább azt, hogy mitől neveltem ilyen gyereket aki nem értékeli ezeket. Na mindegy, a lényeg az, hogy ha egy normális, nem beképzelt, nem magától elszállt, nem durván felelőtlen gyereket sikerül nevelnem, akkor azon lennék, hogy minél többet és tovább tudjam segíteni.

2014. aug. 18. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Megkérdőjelezhető, meg nem feltétlen szép dolog, mert az tény, hogy nekem is szar érzés hogy eltartanak, és próbálok spórolni ahol lehet, de más nem ilyen.

Sőt, ha úgy nézem, akkor inkább jöhetne nekem több pénzt mondjuk egyetemre, mint az alkoholista apámnak a sörre, borra.

De ismerek olyat is, aki gyerektartás címen több havi pénzt kap, mintha elmenne diák melózni.

De most gáz, nem gáz, ez rájuk tartozik, attól hogy mást zavar, ő még megteheti.

2014. aug. 18. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha megengedheti magánbak az apja, hogy ennyire támogassa, miért ne? Valószínűleg a felnevelésének napi költségeiben nem vett részt, csak a gyerektartással, ajándékokkal.

Persze, nem mindegy, ki milyen szakra jár, mert vannak olyanok, amik mellett simán lehet dolgozni, és akkor a költőpénzét, legalábbis egy részét keresse meg maga szerintem, de pl. egy orvostanhallgatót, vagy egy egyéb időigényesebb szak hallgatóját bizony el kell tartson a szülője. Ez a szülő döntése, mint ahogy az is, milyen mértékben támogatja.

Én pl. nem vennék neki márkás ruhákat és nem fizetném a műkörmöt, de a fodrászt félévente, a fogorvost azt igen, és költőpénzt is adnék, laptopot is.

De ha valaki gazdag, megteheti, hogy ennél nagyobb mértékben támogassa, miért ne tegye?

2014. aug. 19. 09:46
 14/14 A kérdező kommentje:
nem olyan gazdag az apuka. inkább nrmálisanak mondanám. de mievel nincs felesége se másik gyereke csak ez az egy lánya azért támogatja ennyire
2014. aug. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!