Nekem jár majd az egyetemista gyed?
Figyelt kérdés
Idén végzek a főiskolán, ahová 4 évig folyamatosan jártam. most derült ki, hogy kismama vagyok. Márciusra várható a bébi. azt olvastam, hogy a szülést megelőző két éven belül 2 aktív félévvel ha rendelkezem, akkor jár a gyed. tényleg így van? számíthatok erre?2014. júl. 7. 12:22
1/11 A kérdező kommentje:
mire megszületne, már nem lennék aktív hallgató. ha ez számít valamit...
2014. júl. 7. 12:24
2/11 anonim válasza:
A szülés napján biztosítottnak kell lenned és maximum 1 év telhet el a végzés és a szülés között akkor jár a gyerek 1 éves koráig.
3/11 A kérdező kommentje:
Júniusban államvizsgáztam, márciusra várható a bébi, szóval egy éven belül lennék. biztosított leszek, mert jelenleg is itthon vagyok gyes-en, már van egy gyerkőcöm.
2014. júl. 7. 13:02
5/11 anonim válasza:
Ha nappalis voltál, akkor igen, járni fog a diplomás gyed, de ezt 1 évig kapod.
6/11 A kérdező kommentje:
igen nappalis voltam.
2014. júl. 8. 11:58
7/11 anonim válasza:
Akkor viszont gratulálok!Hogy nappalis létedre.baba gyerek mellett diplomáztál:) Mit végeztél?
8/11 A kérdező kommentje:
Óvónéni lettem, szombaton diplomaosztó. köszönöm a gratulációt :)
2014. júl. 9. 11:52
9/11 anonim válasza:
Gratulálok, az nagyon szép teljesítmény! Sok boldogságot az újabb picúrhoz!
10/11 anonim válasza:
Sok boldogságot és gratulálok a diplomádhoz!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!