Úgy alakul/alakult a nyarad, ahogy eltervezted?
Figyelt kérdés
Sikerült megvalósítani a céljaidat? Ha nem, mi volt az oka? Összességében elégedett vagy az idei nyaraddal? Miért? Ha nem, miért nem?2014. aug. 18. 16:16
22/23 anonim válasza:
Félig-meddig igen. Voltam a Balatonnál egy hetet a barátaimmal, azóta meg babysitterkedem egy rokonom gyerekével. Ezek voltak a tervezett dolgok, de sajnos munkát nem sikerült találnom pedig úgy terveztem, hogy augusztusban már biztosan a saját lábamon fogok állni. De nem keseredem el, nem adom fel! :)
23/23 anonim válasza:
Nem. Egész nyáron strandolni és szórakozni szerettem volna. Erre mindig rossz volt az idô.. dolgozni szerencsére tudtam egy hónapot.. de rájöttem, nem is igazán vagyunk már barátok az eddigi legjobb barátnômmel és az iskolai barátaim nem válaszoltak az üzeneteimre.. de lett barátom, aki miatt szomorú és boldog is vagyok.. összességében ez volt az eddigi egyik legrosszabb nyaram. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!