Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne megspórolt 400...

Ha lenne megspórolt 400 ezretek, utazásra vagy pszichológusra költenétek?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne pszichológusra, a szakításomat nem tudom már régóta (1 éve) kiheverni. Olyan szinten, hogy sírva kelek-fekszem.

Viszont szeretnék elmenni egy barátomhoz Amcsiba, 2 éve voltam utoljára, egy hónapra mennék ki.

Nem tudok még egyszer ennyit megspórolni, mert most sokkal kevesebb lett a havi fizum.:)

Együtt a kettőt nem lehet, annyi pénzem meg nincs. Melyiket választanátok?

huszonéves lány vagyok

2014. aug. 16. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Én mindenképp utazásra költeném!! :)) Egyébként lehet, hogy egy ilyen út, új élmények, ismeretségek még a szakítást is elfeledtetnék veled, főleg, hogy egy barátodhoz mennél, aki afféle "támaszt" is nyújthat, nem leszel egyedül. :)
2014. aug. 16. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt egy barátom, aki szakított velem, és még 2 évig nagyon szerelmes voltam belé, nagyon sokáig én is sírtam, nem tudtam földolgozni, pedig nem volt csúnya szakítás. De hidd el, elmúlik minden, úgy a rossz is mint a jó. Nem baj, ha több időbe telik megtalálnod a módját annak, hogyan kezeld ezt, szerintem "orvos" nélkül is sikerülni fog. Néhány jó barát és bölcs tanács kell. Egy nagy utazás kizökkentene rendesen ebből :)
2014. aug. 17. 02:41
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

egy félévi tandíjamra költeném, a többiből vennék ruhát, a maradékot meg félretenném :'D

amúgy utazásra

2014. aug. 17. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Voltál Amerikában?Vagy pszichológusnál?
2014. okt. 29. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Utazásra költeném, hiszen a pszichológus, még magán úton is lényegesen kevesebből kijön, kizátnak tartom, hogy ezzel a problémával évekig kellene járnod. Szóval utazás.
2014. nov. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!