Emberek most komolyan. Ez mi lenne?
Figyelt kérdés
Felmegyek facebook-ra, erre rámír 2 lány ismerősöm, az egyik azt írja hogy belém szeretett, a másik meg küldözgeti amannak a képeit, amin valaki mással van, aztán mind a kettő le [trágárkodásszűrő]-zik, kilépek, felhívom haverom, és így történt a beszélgetés: (hozzáteszem hogy ritkán beszélünk, és akkor is csak pár percet.)
ő: Igen, tessék?
én: Helló
ő: Mi van már megint??
-------------
Tehát akkor most mi van?? eddig normálisan teltek a napok, most meg ez?? + Skype-n akivel minden nap beszéltem már 2 hónapon keresztül, most meg az sem nézi meg amit írtam. ++ jelenleg szakad az eső, dörög, villámlik, reggeltől 17:60 ig kb nem volt net.
Válaszokat sürgősen ha lehet.
2014. aug. 14. 18:54
1/6 Firedoom válasza:
Talan kiderult rolad valami, valaki pletykakat terjeszt, vagy mindenkinek rosz napja van.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Jöhet több válasz is. nem zárom a témát.
2014. aug. 14. 18:58
3/6 anonim válasza:
Vagy feltörték valamelyik felhasználódat és a nevedben írogattak/beszélgettek másokkal.
4/6 Firedoom válasza:
Az is lehet de atlag ok nelkul nem csinal ilyet
5/6 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, és nem mondom azt hogy nem lehet, de nincs semmi az előző üzenetek között... minden ugyan úgy vagy.
2014. aug. 14. 19:01
6/6 A kérdező kommentje:
*ugyan úgy van.*
2014. aug. 15. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!