Nektek van olyan plüssállatotok, amivel a mai napig együtt alszotok?
Például amit olyasvalakitől kaptatok akit nagyon szerettek, és így annyira a szívetekhez nőtt a plüss hogy még az ágyba is magatokkal viszitek.
Kort is írjatok légyszi :)
Igen, van. Szerelmemtől kaptam egy plüssoroszlánt névnapomra, és azóta vele alszom, mikor a párom nincs mellettem. :)
24/ L
Nem.
(Ez utalhat lelki gyengeségre, kérem a sok mínuszt)
Van egy nagy macim ...
Kivágtam a hátát , kiszedtem a belsejét , megtömtem pénzel , azóta azzal alszok :D
Tavaly a barátommal szakítottunk és ő elköltözött 7000km-nyire, akkor elkezdtem megint plüssel aludni, egy nagy Micimacival, ami nem tőle volt, anya kapta még korábban.
Aztán leszoktam róla, amikor elmúlt a szorongás és a depresszió, de ha anyuéknál alszom a régi szobámban, a mai napig azzal a macival alszom el. :)
27N
Igen van, két mókus akiket "öreg mókusoknak" hívok, mert annyira lestrapáltak szegények :D.
Az egyikőjüket még születésem előtt kaptam, baba-váró ajándékként. A párját pedig anya kapta, persze amikor még nagyon kicsi voltam anya nekem adta azt is. Nagyon régóta megvannak és nem tudnám elképzelni az ágyamat nélkülük. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!