Szerintetek hová tart ez a mai világ?
Mi lesz pár év múlva? ..szerintem a szüleinknek még jó volt, legalábbis jobb (2000-es évek előtt jóval). Nem volt az a nagy társadalmi különbség vagy inkább lenézés?! Nem voltak túl modern dolgok, és mégis boldogak voltak.
Szoktatok gondolkodni, hogy milyen lesz a jövő? Szerintem a mély emberi kapcsolatok kezdenek elhalványulni, sokan a pénzre és a hatalomra mennek.. nem jó ez így :/
18/L
Ez demagóg duma, hogy romlik a társadalom.
Ma sokkal magasabb életszínvonalon tud élni egy testileg vagy szellemileg sérült ember, több joga van a nőknek, kevesebb az esélyed, hogy éhen halsz, vagy elvisz egy fertőzés, nem zárnak pszichiátriára, ha homoszexuális vagy; nem bűn a házasság előtti szex, de végre büntetik a házasságon belüli nemi erőszakot...stb.
Jobbak a higiéniás körülmények, egyszerűbb a kommunikáció, könnyebb a tudáshoz való hozzáférés is. Bőven van még mit javítani, de az az ért erős túlzás, hogy régen jobb volt.
Ugyanaz zajlik folyamatosan, amióta csak létezik ember.
Társadalmi különbségek mindig voltak.túl modern dolgok is léteztek minden korban, mert az új technológia jobb volt az elődjénél és modernnek számított a maga korában.És igazából a mély emberi kapcsolatok is azóta halványulnak, amióta az ember vágyik a hatalomra és csak arra fókuszál.
Ez egy folyamata, ami ősidők óta meghatározza az ember fejlődését.A jövő is errefelé tart, csak lassan utolérnek minket a problémák, amiket okoztunk.
7-esnek: Oké, most visszaolvastam, és talán igazad van. Nem állja meg mindegyik állítás a helyét sajnos. Annyira arra fókuszáltam, hogy most nem rosszabb, mint régebben, hogy arra nem gondoltam, hogy talán jobb se. Az utóbbi 20-30 évben nem sokat haladtunk előre. Legalábbis Magyarországon nem.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!