Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki fake fb profilt csinál,...

Aki fake fb profilt csinál, miért teszi? Nektek van?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 11:01
1 2
 11/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
Azoknak kell a "fék" profil, akiknek az eredeti gáz.
2014. aug. 13. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan egyik sem fake, de két facebookom is van. Az egyik a régi, a "normális", a másikat pedig nemrég csináltam, azért, hogy be tudjak lájkolni oldalakat és meg tudjak osztani dolgokat, amiket nem szeretném ha a család vagy a munkatársaim látnának. Erre a facebookmra csak azokat fogom átvenni az ismerőseim közül, akik előtt nem titkolózom.
2014. aug. 13. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:

én már a normált se értem...

De társkeresős leselkedéssel szolgálhatok...

Töröltem magam valaki miatt mélyen megbántott, nem láttam a függőségtől, ő sosem törölte magát még kapcsolatunk alatt se..

A lényeg végleges szakítás után meglestem jó párszor mit rak ki milyenek a fotók, és szövegek..

Mára elmondhatom, hogy több mint 2-éve nem lestem meg...

2014. aug. 13. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nincs FB-m.

Néha zavar hogy linkelnek valamit és nem tudom megnézni emiatt. Ha valamiért csinálnom kéne, fake profilt csinálnék (úgy értve hogy nem tennék ki semmi képet, nem valós nevet adnék meg és nem valós születési dátumot), nem lájkolnék semmit. Nem azért, mert rejtegetnivalóm lenne, csak simán nekem nem jön be az ilyen privátszférával való visszaélés, amit az FB (vagy a Google) csinál, elvből.

2014. aug. 13. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs, az exemnek van, arról zaklat engem, mindig van egy újabb, amit csinál:) szóval pár profil le van tiltva.:D
2014. aug. 13. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!