Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki fake fb profilt csinál,...

Aki fake fb profilt csinál, miért teszi? Nektek van?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 11:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs, 2 okból teheti. Azért mert le akarja ellenőrizni a párját vagy pedig mert hülye és ezzel trollkodik, hogy másnak adja ki magát.
2014. aug. 13. 11:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Mert valami okból nem akarja, hogy megtudják ki ő. Látod nem nehéz kitalálni.
 3/15 anonim válasza:
nekem is van,de csak azért mert nem vagyok fotogén
 4/15 anonim válasza:
Nekem azért, hogy a sok lájkolgatós, megosztós cuccot is meg tudjam nézni.
2014. aug. 13. 11:04
 5/15 anonim válasza:
Nekem van, de én csak azért csináltam, mert érdekelt egy jelölgetős csoport ahol tudtam hogy a 90 % a fake, és kiváncsi voltam hogy mi van ott... amugy semmi rossz szándékom nem volt vele...
2014. aug. 13. 11:04
 6/15 anonim válasza:
Van nem is egy ... Mivel fejlesztettem facebook alkalmazásokat és a teszteléshez kellettek különböző szerepkörű profilok :-P
2014. aug. 13. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Én egyszer csináltam,de csak mert a barátom szakitott velem és le is tiltott..és érdekelt ezt miért tette..

Hát csak egy valami csaj képet ki tettem de nem volt semmi ismerősöm még ő sem,hiszen az nélkül is meg tudtam nézni,mert ugye a saját profilomon ha letiltott számomra nem is létezett..

Hát szar volt látni hogy egy másik pofátlan kis ribivel fényképezkedett le,és csak azért tette hogy engem megbántson..

De aztán letörölte..és rá 2 hétre én is töröltem azt az álprofilt..ennyi.

2014. aug. 13. 11:06
 8/15 anonim ***** válasza:
nekem is van. nem akarom a saját profilomból hirdetni a blogom. ennyi:)
2014. aug. 13. 11:08
 9/15 anonim válasza:
Nincs, néhányan azért csinálnak hogy kirakják más szép fotóit. És ilyenkor kap egy csomó bókot amit jónak érezhet gondolom...valami ilyesmi értelme lehet :D
 10/15 anonim válasza:
Ti hogy csináljátok, hogy titeket beenged később is a fake fb-be? Én is csináltam 2-3-at, de néhány nap után mindnél ilyet kértek, hogy igazoljam személyivel, hogy én vagyok, vagy valami telefonszámmal, és addig nem tudok belépni, stb...
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!