Ti hogy vigasztalbátok meg olyan lányt, akibe nagyon szerelmesek vagytok és most Szkitott a pasival?
Hát nem is egyből szerettem volna.rá mászni.
KB OLYAN 3. HÓNAP MÚLVA
Ha össze akarsz jönni vele, akkor sehogy. A lányok nem úgy gondolkodnak, ahogy mi pasik. Eléggé nyakatekert módon, de ennek ellenére van benne ráció.
Te azt hiszed, hogyha megvigasztalod a lányt, akkor ezt fogja gondolni rólad: "Hé, itt ez a férfi aki megvigasztalt, amikor szakítottam a pasimmal. Nagyon jó pasi, kedves, melegszívű, empatikus. Tök jó lenne vele kapcsolatot kialakítani, mert mellettem volt amikor rossz volt nekem."
Ezt felejtsd el.
A lány így fogja gondolni: "Itt ez a fiú (fiú és nem férfi) aki megvigasztalt. De ariiiii. Ha legközelebb szomorú leszek, akkor megint neki fogom kisírni a bánatomat, mert annyira megértő, és hűséges barát (!).
De most kéne valami pasi. Ott az a b*nkó magabiztos csávó, megyek és leszopom."
Szomorú, de így gondolkodik a nők többsége.
NE VIGASZTALD
Barátként fog rád tekinteni, akinek mindig kibeszélheti a problémáit meg siránkozhat. Bekerülsz a barátzónába és cseszheted. Onnan csak ritka esetekben van kiút. Erre tényleg ott vannak a barátnői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!