Miért van az hogy a kurv***k olyan nagy becsben vannak tartva? Egy tisztességes nőt aki nem csalja meg a párját azt miért nem becsülik meg?
Nálam nincsenek becsben tartva, sőt... Undorítóak. És jól látod, sajnos én is ezt tapasztalom, ami elég szánalmas, hogy ez a "divat".
Tisztességes nőt keresek, aki megbecsül, szeret, kitart mellettem, de még nem találkoztam ilyennel, pedig már nagyon jó lenne.
hát nem tudom sajnos nem értem meg őket...nálam megcsalás (bármennyire szeretem) szakító ok...és sokkal nagyobb becsben tartom azt aki hűséges és szeretni való :)
21F
Nem nagy becsben vannak tartva, hanem ebből döbbennek rá, hogy valami nem kerek a kapcsolatukban. Aki pedig nem kufircol össze-vissza, az a normális, innentől kezdve miért kellene megbecsülni? Kb. azon a szinten van, hogy a munkahelyeden megcsinálod a rád bízott alapvető feladatokat, a nap végén pedig elvárnád, hogy sátoros ünnepet üljenek a tiszteletedre.
Egyébként, aki megcsalja a férjét/barátját, az nem lehet k**va, mivel nekik a szolgáltatásért fizetnek. Az ilyen nőket r*b*ncnak nevezzük.
De ha a barátaidnál megfigyelted ezt a tendenciát, akkor miért nem náluk kérdezel erre rá? Ők hitelesebb választ tudnak adni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!