Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket nem zavar ha...

Lányok! Titeket nem zavar ha megbámulnak titeket vagy megdudálnak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 00:21
 1/7 anonim válasza:
Nem, nekem kifejezetten teszik. Jo neha a kulvilagbol is visszajelzest kapni. :)
2014. aug. 11. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:
De. De azon kívül, hogy nem figyelek oda, nem tudok mást tenni.
2014. aug. 11. 00:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem kiakasztanak :D egyszer egy biciklis srác úgy megbámult hogy azt hittem leesik a bicikliről :DD
2014. aug. 11. 00:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatfüggő. Nyilván valamilyen szinten jót tesz az egómnak, álszentség lenne, ha azt mondanám, nem. :) Sokszor viszont inkább kínosnak érzem, vagy nem is vagyok benne biztos, hogy nekem dudálnak... A másik meg, hogy amikor 60 éves, perverz arccal vigyorgó csávók dudálnak, azt mindig kínosnak érzem, és sajnos ez a többség...:'D
2014. aug. 11. 00:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak azért határok. A dudálást nem szeretem, az zavar. Ha utcán egy helyes srác megbámul, az tetszik. Ha egy csaj végigmér, az is tetszik néha, mert akkor tudom, hogy tuti jól nézek ki, viszont ha ránézek, hogy ne bámujjá' má' és tovább csinálja, az már bosszantó, olyankor átmegyek a villamos/busz/metró másik végébe :D
2014. aug. 11. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha megnéznek. De a dudálás az nem jön be, illetve az se, ha valaki utánam fütyül...
2014. aug. 11. 12:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem zavar, sértőnek érzem. Nem vagyok kékvérű, de proli sem és elvárom, hogy ne kezeljenek aljanépként. Csak a közönséges, prinitív férfiak dudálnak/füttyögnek és csak a közönséges, primitív lányok fogadják szívesen az ilyen tahó megnyilvánulásokat. Azért mekkora különbség van a "megengedi, hogy ideüljek" és a nyáladzva bámulás utáni "hű, de megba.....nálak" között...
2014. aug. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!