Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te férfi vagy női wc-be...

Te férfi vagy női wc-be viszed az ellenkező nemű kiskorú gyermeked?

Figyelt kérdés
Írd meg, hogy milyen nemű vagy a válaszodnál.
2014. aug. 10. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
De tényleg, miért olyan nagy trauma, ha egy férfi bemegy a lányával a női WC-be? Basszus, ment a fülkében vagy. Én eddig a kinti, tükrös résznál még csak sminkelő, meg kezet mosó nőket láttam, pedig nő vagyok.
2014. aug. 11. 08:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor miért is van külön női meg férfi wc, ha nem olyan dráma?
2014. aug. 11. 09:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Ahol a férfi WC-ben is csak fülkék vannak, ott nincs túl sok értelme. Ha maradna ugyan annyi WC, de egyben lenne, engem nem zavarna. Így csak annyi a jó benne, hogy így muszáj kétszer annyi személynek eleget csinálniuk, mintha csak egy helyiség lenne.
2014. aug. 11. 09:11
 14/19 anonim ***** válasza:

"Akkor miért is van külön női meg férfi wc, ha nem olyan dráma?2

Két ok van: a férfi WC-kben elöször keresztül kell menni a pisilós részen, ahol fülke nélkül intézik a dolgot, és aki bemegy, az telibe látja a férfiak nemi szervét - ami egy kisgyereknek, föként kislánynak nem feltétlen egészséges ötlet.

Másrészt van sok hülye nö, aki féltékenen "örzi" a nöi WC területét, nehogy egy férfi "megszentségtelenítse" azzal, hogy elép oda, annak ellenére, hogy semmivel sem lát többet egy nöböl, mint bárhol máshol, ugyanis az elötérben már teljesen felöltözve vannak, kezet mosnak, esetleg - ez a "legintímebb" - a sminkjüket javítgatják.

Minden ÉPESZÜ embernek egyértelmü kellene, hoyg legyen, hogy egy kisgyerekkel mindkét nemü szülöje a nöi WC-be megy, ahol egy fülkének el tudja intézni a gyerek a szükségletét.

2014. aug. 11. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
21%

#14: "Két ok van: a férfi WC-kben elöször keresztül kell menni a pisilós részen, ahol fülke nélkül intézik a dolgot, és aki bemegy, az telibe látja a férfiak nemi szervét - ami egy kisgyereknek, föként kislánynak nem feltétlen egészséges ötlet. "

Na ezen felröhögtem. Voltál te már egyáltalán férfi WC-ben? Ha belépsz a piszoárokhoz, ott a FAL FELÉ FORDULVA állnak a férfiak, hátulról csak felöltözött embereket fogsz látni. Persze ha olyan helyekre jársz, ahol a helyiség közepe felé fordulva vizelnek, nem szóltam...

2014. aug. 11. 14:00
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Gondolom nem szólnának rám a női wc-ben ha bemennék a lányaimmal, de én eddig a férfibe mentem velük.

Általában nem volt senki, meg mindig ügyelek, hogy tiszta legyen a terep minden szempontból.

A piszoár legtöbb esetben beljebb van mint a wc fülke, meg ahogy írta valaki, háttal áll nekünk mivel a fal felé van fordulva.

Bár sokan írtátok, de én még mindig ódzkodok attól, hogy a női menjek be. Nyílvám magam miatt, mert nekem lenne furcsa. 38 év alatt megszoktam, hogy az nem az én területem. :)

2014. aug. 11. 18:55
 17/19 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem kisgyerekkel nyugodtan bemehetsz, a legtöbben simán megértik.

Külön mosdó pedig szerintem azért kell, mert:

1. a férfiak általában igénytelenebbek (a férfi wc-k valami különös okból mindig piszkosabbak, mint a nőik.)

2. sajnos sok a hülye kukkoló, akik egy koedukált részben megbámulnák a nőket vagy beszólogatnának

Ha ezek nem lennének, szerintem nyugodtan lehetne közös helyiség

2014. aug. 11. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
Én pont azt tapasztaltam, hogy a női wc-k szinte állandóan hugyosak, véresek, nem húzzák le. A férfi meg nem...
2014. aug. 11. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát, nekem van olyan ismerősöm, aki automatikusan a nőibe megy (ha nincs forgalom), mert elmondása szerint a férfi wc-k nagyon gázak.
2014. aug. 11. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!