Ha visszaadom másnak azt, amit velem tett rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
A legjobbnak hitt barátnőm nagyon csúnyán átvert. Miatta több kapcsolatom is tönkrement. Olyan dolgokat tett, amik minősíthetetlenek. Sok dolgot tudott rólam, komoly magán jellegűeket (nem kis piti dolgokat, hogy kivel hol voltam, kit beszéltem ki). Ezeket ő elmondta másoknak, elkezdtek zaklatni. Amikkel zaklattak tudták, hogy az életemben ezek a legfájóbb pontok. Undorítónak tartom ezt. Az élet most úgy hozta, hogyha nagyon akarnék keresztbe tudnék tenni neki. Valami visszatart...nem akarok olyan undorító féreg lenni mint ő, viszont elégtétel lenne ez számomra.
Mit tegyek?
2014. aug. 10. 15:17
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez kedves tőled :)
2015. jan. 14. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!