A fiúk nem jönnének össze egy olyan lánnyal aki nem iszik, nem cigizik, nem jár soha diszkókba?
Ne dohányozzon.
Az nem zavar, ha néha iszik, de ne olyan legyen, aki minden hétvégén lerészegedik.
Mivel én nem járok diszkóba, szimpatikusabb egy olyan lány, aki szintén nem jár.
De összejönnék ilyennel, nem cigizek mert a hobbi gyúrásba nem fér bele a cigi na meg amúgy se. Inni iszok de nem verekszek, nem fekszem a megállóban csupaszon, diszkóba nem járok mert azt a pénzt táplálékkiegészítőre és kajára költöm.
22F
Önfényezés kérdésnek álcázva, ügyes.
Jaaaaj, ugye a fiúk sosem jönnének össze ilyen lánnyal, mint én: igaz, hogy szép az arcom, okos vagyok, kedves, jó a humorom, és nagyon szép karcsú, mégis izmos a testem, de két dolog is aggaszt, az egyik, hogy nagyok a melleim, a másik, hogy gazdagok a szüleim.... ajh, sosem fogok kelleni senkinek, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!