Nagyon megszívnánk ha nem jönnének ide a nyugati befektetők? Mi Magyarország? Szeméttelep?
Szerintem pedig sokkal hamarabb volt a masszív importálás és multi cégek becsábítása azért, mert jobban megéri egy népet így leszegényíteni, alacsony bérekkel, nem megfelelő munkakörülményekkel, mintsem állami kedvezményeket adva az itthoni befektetőknek. Aljasok ezek nagyon.
Kíváncsi vagyok, hogy a történelem könyvek vajon őket is fényezni fogják?
Megszívnánk?
Szerintem az nem lenne szívás, ha magyar cégek a magyar ipart és a magyar gazdaságot felvirágoztatnák, és a bevételt nem vinnék ki külföldre, hanem ismét itthon fektetnék be.
Seméttelep?
Nem, rabszolga telep :((
Nem fizetik meg őket, egészen más kondíciókkal foglalkoztatják
Nem kéne hagyni sem a munkavállalóknak sem a kormánynak.
Ha utána olvastok annak, hogy a 70-80-as években miért kötötték meg a N.A.F.T.A.-t illetve a C.A.F.T.A.-t, akkor részben megérti az ember, hogy mi folyik itt. Pont az jön át a 2000.-es évek eleje óta ide, mint amit Dél-Amerikában csináltak úgy munkaerő kihasználásban, mint étel és ruha mérgezésben, mint az emberi szellem megh..lyítésében és családok szétszaggatásában.
Úgy gondolom, hogy sajnos jó nagy figyelmet elterelő hadművelet volt a 2011.szept.11.-es sajnálatos esemény New York-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!