Mivel díszítsem még? Képpel
Figyelt kérdés
csináltam egy spirál füzetet a sulikezdéshez,ez amolyan mindenes füzetem lesz.Csak olyan üresnek találtam az elejét,gondoltam feldíszítem.Graffitit rajzoltam rá,egy welcome feliratot,amit kicsit "föltupíroztam" egy piros kerettel,ami a képen is látszik.de a füzetem jobb alsó és bal felső sarka valahogy még mindig üres.valami ötlet h mivel díszíthetném azt a területet?köszi a válaszokat előre is.lehetőleg minél több ötletet:)köszi
így néz ki a füzet:
15/l
2014. aug. 7. 22:39
11/15 anonim válasza:
Amúgy nálatok nem zavarja a tanárokat, ha az elejére rajzoltok?
12/15 A kérdező kommentje:
hát én tudjam?:D most kezdem ezt az iskolát,és ezt a füzetet nem adom be,ez nem olyan füzet h mondjuk irodalom,hanem jegyzetelni az órán,és mindegy hogy sikerül,milyen csúnyán az írás,a rendes órai füzetembe átmásolhatom szépen.:)szóval ebbe nem szólhat bele egyik tanár se,mert nem az ő tantárgyának a füzete.
2014. aug. 7. 23:57
13/15 anonim válasza:
Én csomagoló papírt szoktam venni és azzal becsomagolom :D
Idén szereztem piros pöttyöset meg csillogó lilát
14/15 anonim válasza:
otletnek: egy karton lap a lap ala, rapakol diszites, szeles celluxszal raragasz (ugy hogy a celluc a karton hatuljaig erjen
nekem igy sikerult:
15/15 A kérdező kommentje:
14.-es.
tök jó lett :)
2014. aug. 8. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!