Van olyan közületek, aki nagyon mélyről, nagyon nehéz helyzetből újrakezdte? Hogyan?
Szia! 16/F
Furán fog hangzani, de 14 éves koromban beleszerettem egy 12 éves lányba.. még 1 évig szerettem, de mindhiába. Az első szerelmem volt.. nagyon mélyre hatott a gyönyörűség. Bevallottam magamnak is hogy szeretem.. Aztán a szokásos.. Facebookon duma valóságban semmi. És a legvégén meghgalottam a szájából hogy nyomi vagyok -természetesen nem nekem szólt- És.... mindegy.. összetörtem.. Csak egy szerelmes voltam csodára várva.. Nem jött el. De fölálltam. Tetszik egy lány és ha isten megsegít megszerzem magamnak :) Meghatott a saját válaszom :) köszönöm hogy elolvastad ;)
A szakításom így zajlott, itt a 8-as válaszoló vagyok, ha érdekel valakit ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Ezután megpróbáltam öngyilkos lenni. Persze nem ment, mert béna vagyok. Aztán egyre rosszabb lett, amikor elkezdett az exem zaklatni, amikor a rendőrség naponta jött ki hozzánk miatta. És én egyre lejjebb sodródtam, heti kétszer járok dolgozni, a többi nap 0-24 bőgtem.
Mostanában kicsit jobb. Hogy is van a dal? "mostanában este már jobb":) Még nem jó, de jobb. Úgy sikerült újrakezdenem, hogy a barátaim nem bacogattak, de folyton hurcoltak programokra, és én igazi igenember lettem, aki mindenre igent mondott, minden kalandra.:) A lakótársam folyton, ha sírni látott, elvitt itthonról, vagy áthívott filmezni, zenét hallgatni, sütögetni valamit. És a munkahelyemen is szabályosan elkezdtek pörögni az események, kaptam új állást, most már 3 félállásom van, sok új embert ismertem meg. És kezdek sokkal jobban lenni. Néha bőgve ébredek fel, de már csak heti 2-szer van ilyen.:)
Nah, hogy is kezdjem. 15 éves fiú a középsuliban megtalálja "élete párját". Járnék fél évig, minden tök happy, de útközben gondok akadnak a fiú életében. A már régóta alkesz apuka hitelt vett fel évekkel ezelőtt, nem törlesztett és most a végrehajtók vinnék a házat. Szívás, mert az egész család együtt él (1 anya 5 gyerek) és a költözés a család szétszakítását jelentené.
Ekkor kiderül, hogy a fiút már másfél hónapja csalja a barátnője. Na jó, nem egyből derült ki, csak hát ez volt az elején még rejtett igazság. Aztán a lány, nem csak hogy ő szakított és a suliban ő a meg nem értett körül rajongott áldozat, még volt pofája bunkózni a fiúval csak úgy.
Ekkor a fiú gyászolni kezdi az otthonát, a családját, a szerelmét, és a (mind kiderült) látszat barátait. Mellékesen az ex elhozta az új párját évzáróra is, hogy miért? Na mind1.
Azt hinnék ezzel vége, de nem. A fiú anyja úgy döntött, hogy hitelt vesz fel, hogy kifizesse a MÁSIK ki nem fizetett hitelt. 6 év a törlesztés. Közben a fiú elkapott valami ismeretlen nyavalyát (azért ismeretlen, mert csak a vizsgálatokra hónapokat kell várni, mire sorra kerül) amitől lesántult. Még nem tudni hogy ideiglenes-e a dolog.
De ez a 6 éves hitel mit jelent? Azt, hogy a fiú nem mehet egyetemre, mert nincs miből. Az ösztöndíj is esélytelen, több okból (ezt nem részletezném, de nem a fiú eszével van a gond)
Azt hinnénk, hogy akkor min. a család megmarad, de nem, mert a fiú testvérei már tervezik a költözést. Ők nem maradnak hitelt törleszteni.
Szóval összegzésül: Nincs szerelem, nincs család, nincs továbbtanulás, nincs biztonságos otthon, nincsenek barátok, nincsenek ambíciók, ellenben van sántaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!