Nudistrandon nagyon megbámulják az embert, ha metélt? Vagy sok metélt is jár oda?
Nem, dehogy. Nem csak hiszem, tapasztalom. Sőt, ami durvább, elég sármos, jó felépítésű sportoló vagyok, és csessze meg, nem tudom levakarni magamról a vén papákat. De még a wc-be is képesek utánam jönni. Na sebaj, már párat leszereltem, csak szal durva.
Egyébként meg körbe néztem, és igen, vannak szép számmal metéltek, főleg a külföldi fiatalok körében (de mondjuk a többség külföldi).
És nem vagy egyedül :
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
ezt onnan másoltam:
"Ugyanakkor az USA-ba költöző magyarok épp azért metéltetik a gyereküket, hogy ott ne bámulják majd meg a zuhanyzóban. (A kamaszok elefántnak vagy ormányosnak csúfolják a metéletleneket.)"
ez komoly? :XD
haláli ...
Mondjuk van benne valami, én is ha bárhol járok a világban, szinte mindenhol több a metélt fiú mint a metéletlen, csak úgy látszik tényleg itt nálunk valamiért nem terjedt el. Most is simán szét lehet osztani a fiúkat a metéltség alapján :) Ha metélt, akkor külföldi, ha nem, akkor magyar, de az meg alig van (vagyis inkább az idősebb korosztályból).
Andizsuzsinak ha elmondanám, ma mit láttam, tuti dobna egy hátast :XD Finoman szólva, a csajszi úgy lerendezte a barátját, mint a huzat. Még hogy nem azért járnak ... ja hogyne, mert mindenki fából van, és ez a tömény erotika ami van, ez meg hidegen hagyja, igaz? Vagy nem értem, hogy gondolhat ilyet valaki. Te jártál már ilyen helyen egyáltalán?
Ez természetesen hazugság, nem terjed a körülmetélés, se itthon, se máshol. Ahol nem valami beteges isten miatt csinálják a barbárok, ott visszaszorulóban van (lásd USA).
És amúgy valamennyire megbambulják, de főleg az öltözőkben. Elég kellemetlen amúgy :(
A körülmetélésről semmi jót nem tudok mondani :(
Érdemes lenne körülnézni a témában, mert se az USA-ban, se idehaza NEM terjed ez az őrület, ez a szomorú tény.
Ja és én kb húsz amcsit ismerek, akik nincsenek körülmetélve, személyesen is ismerem őket... upsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!