Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nudistrandon nagyon megbámuljá...

Nudistrandon nagyon megbámulják az embert, ha metélt? Vagy sok metélt is jár oda?

Figyelt kérdés
esetleg tapasztalatok külföldről és belföldről is?

2014. aug. 6. 12:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy. Nem csak hiszem, tapasztalom. Sőt, ami durvább, elég sármos, jó felépítésű sportoló vagyok, és csessze meg, nem tudom levakarni magamról a vén papákat. De még a wc-be is képesek utánam jönni. Na sebaj, már párat leszereltem, csak szal durva.

Egyébként meg körbe néztem, és igen, vannak szép számmal metéltek, főleg a külföldi fiatalok körében (de mondjuk a többség külföldi).

2014. aug. 8. 12:46
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem. Most is kint vagyok Balatonberényben, és senki nem bámul pedig nekem is teljesen metélt. Ok, nincs sok metélt, de hát Mo-on nem elterjedt, németek viszont szoktak lenni metélve kicsik-nagyok is. Mondjuk nem tudom te melyik strandra jársz, de itt nem bámulósak a népek.
2014. aug. 8. 19:14
 13/22 anonim ***** válasza:
2014. aug. 8. 19:16
 14/22 A kérdező kommentje:

ezt onnan másoltam:

"Ugyanakkor az USA-ba költöző magyarok épp azért metéltetik a gyereküket, hogy ott ne bámulják majd meg a zuhanyzóban. (A kamaszok elefántnak vagy ormányosnak csúfolják a metéletleneket.)"

ez komoly? :XD

haláli ...

Mondjuk van benne valami, én is ha bárhol járok a világban, szinte mindenhol több a metélt fiú mint a metéletlen, csak úgy látszik tényleg itt nálunk valamiért nem terjedt el. Most is simán szét lehet osztani a fiúkat a metéltség alapján :) Ha metélt, akkor külföldi, ha nem, akkor magyar, de az meg alig van (vagyis inkább az idősebb korosztályból).

Andizsuzsinak ha elmondanám, ma mit láttam, tuti dobna egy hátast :XD Finoman szólva, a csajszi úgy lerendezte a barátját, mint a huzat. Még hogy nem azért járnak ... ja hogyne, mert mindenki fából van, és ez a tömény erotika ami van, ez meg hidegen hagyja, igaz? Vagy nem értem, hogy gondolhat ilyet valaki. Te jártál már ilyen helyen egyáltalán?

2014. aug. 8. 23:00
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Melyik strandon vagy kedves kérdező ? Itt is nehéz megállni, de vagy sátorban rendezzük le a dolgokat, vagy éjjel a sötétben, de nappal nyilvánosan nem illik - bár ha nagyon-nagyon kell, akkor nem halasztható. Emiatt nem ítélem el a párokat.
2014. aug. 9. 14:21
 16/22 anonim válasza:
87%
Nudista stranda nem járok, soha nem is voltam, de azt tudom, hogy Magyarországon is terjed a a körülmetélés. Van még lehetőség a fejlődésre, hisz kb 10 % -nál járunk, és a világ átlag 30 %, persze országonként és korcsoportonként nagyon változó.
2014. aug. 18. 18:24
 17/22 anonim válasza:
7%

Ez természetesen hazugság, nem terjed a körülmetélés, se itthon, se máshol. Ahol nem valami beteges isten miatt csinálják a barbárok, ott visszaszorulóban van (lásd USA).

És amúgy valamennyire megbambulják, de főleg az öltözőkben. Elég kellemetlen amúgy :(

A körülmetélésről semmi jót nem tudok mondani :(

2014. szept. 17. 16:26
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, terjed nálunk is, de tényleg van még hova fejlődnünk. Az USA-ban meg mindig is természetes volt tudomásom szerint, de az biztos, hogy metéletlen amerikait még nem is láttam.
2014. szept. 18. 19:31
 19/22 anonim válasza:
23%

Érdemes lenne körülnézni a témában, mert se az USA-ban, se idehaza NEM terjed ez az őrület, ez a szomorú tény.

Ja és én kb húsz amcsit ismerek, akik nincsenek körülmetélve, személyesen is ismerem őket... upsz...

2014. szept. 21. 21:18
 20/22 anonim válasza:
92%
Az emberiség harmada körülmetélt, és nagyon sok ok miatt terjed. Magyarországon is, Európában is.
2014. szept. 23. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!