Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a cigányok akik rendszere...

Azok a cigányok akik rendszeresen járnak dolgozni, nem szolgálnak rá az elítélésre?

Figyelt kérdés

Egy multinál vagyok most, ahova utóbbi időben meglepő mód nagyon csinos, fiatal cigány csajok jöttek melózni, akikből ki sem nézném hogy megfognak egy szikét, vagy csavarozó gépet.

Elvétve látom őket, nagyon dolgosak, figyelnek is a feladatukra, szóval ők olyan példásnak számítanak mint mi?

2014. aug. 5. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pedig nem vagyok cigány és nem is védem őket. Én csak annyit mondtam hogy aki becsületes azzal semmi bajom. Aki bűnöző azzal pedig van nekem is bajom. Fogalmam sincs ezért miért pontoztatok le.
2014. aug. 6. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyárban dolgozom, itt is van jópár cigány. A putrisoktól jobbak. Vannak.lustábbak, vannak akik nagyon jól dolgoznak. Vannak normálisabbak, de vannak olyanok is, akik szeretnek arcoskodni. Én azt mondom: a segélyes , kötekedős putrisoktól normálisabbak, de belőlük is " kijöhet a vérük ". Azt azért hozzá kell tenni, itt nem a diplomás rétegük dolgozik.
2014. aug. 7. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!