Mi lehet az oka, hogy nem ír vissza?
Figyelt kérdés
Van egy 11 évvel idősebb "barátnőm" vagy nem is tudom minek nevezzem:) Általában velem egyidősekkel barátkozok, de mindig van egy-egy ilyen is. Na szóval, ha facebookon beszélgetünk akkor alig ír vissza, vagy vissza se ír. Gondoltam, nem keresi a társaságom, mert fiatalabb vagyok, viszont, ha telefonon beszélünk (van, hogy ő hív fel) akkor tök jól elbeszélgetünk, meg ha találkozunk akkor is, sőt múltkor mondta is, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen jóba leszünk, de ahogy megismert szerinte nagyon érett vagyok és néha a saját korosztályából való barátnőivel se beszélget ilyen jót. Mert tényleg akármiről elbeszélgetünk, család, pasik, munkahely, nekem a suli meg mikor miről:) Beszéltük megint, hogy találkozzunk,(ő hozta fel a témát, csak pont nyaraltam) most hazaértem, írtam neki, hogy mikor lenne jó erre nem válaszol. Nem értem. Pedig megnézte. Mi lehet az oka, hogy nem ír vissza? Hívjam fel? Nem akarok rátapadni, de tudom, hogy amúgy meg nem ilyen... 16/L2014. aug. 5. 21:52
1/5 anonim válasza:
Lassú internetkapcsolatra nem gondoltál?
2/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképp hívd fel,hiszen ő vetette fel eleve a találkozást.
3/5 anonim válasza:
Biztos csak el volt foglalva, de később keres. Nem tud mindenki sokat a neten lógni csak úgy, meg biztos többre tartja a személyes találkozást, ezért nem olyan aktív chaten. Gondolom még megnézi, milyen egyéb programjai lesznek, és kiszűri azokat a napokat, amikor van rád ideje.
4/5 A kérdező kommentje:
sokszor elmegy a nete, de látom, hogy posztol meg kommentelt egy kép alá szóval most nem erről van szó. És tudom, hogy ha megnézi és egyből nem ír vissza később már nem szokott. Rámírni sose ír rám. Ha van valami akkor már felhív
2014. aug. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!