Hogyan lehet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod nem hosszú)
Hogyan lehet elérni azt és mennyi idő alatt,hogy a válaszaim ne csak 60 százalékban legyen jó,hanem több?
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
"Azért 30 alatti %-nál én nem nagyon veszek komolyan senkit."
Nézd meg a vallás kategóriát, ott főleg Hitgyülisek, Jehova Tanúi, meg pár fundamentalista áll 20, 10%-on. Azért szerintem ez is kicsit igazságtalan, mert sokszor ha meglátják a nevüket, már nyomják is a lefele mutató nyilat, pedig sokszor azért elég jókat írnak..(Nem vagyok vallásos)
-mindig nagyon szépen, kedves stílusban írj, még akkor is, ha a kérdező egy bunkó paraszt, vagy valami borzasztó marhaságot kérdezett
-ne veszekedj, még akkor sem, ha valaki beszólogatott
-ne is próbáld meg hangsúlyozni, hogy átlagos, ne adj isten jó anyagi körülmények között élsz - ha erről szól egy kérdés, hazudd, hogy csóró vagy, és igazából neted sincs, csak épp egy barátodnál vagy
-kedvenceim nekem is a már említett "90 kg-os csaj is normál súlyú", vagy mikor ez a bizonyos 90 kg-os csaj megkérdezi, hogy mennyit kellene fogynia, akkor természetesen azt kell válaszolnod, hogy max. 5 kilót, még akkor is, ha a lány magassághoz mért ideálsúlya 55 kg lenne
-korodat csak akkor mellékeld, ha már elmúltál 25, de inkább 30
-szépség és divat kategóriában dicsérgesd a ronda lányokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!