Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez tényleg ennyire elvárt...

Ez tényleg ennyire elvárt lenne mostansá g? (facebook, kapcsolat téma) Miért? (lent)

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja vagyunk együtt a barátommal.Minden ismerősöm aki tudja azzal jön hogy miért nincs kint facebookon az sem hogy kapcsolatban(nem adtam meg oda semmit).Én úgy vagyok vele hogy minek,akinek kell az tudja,aki tudni akarja az meg max megkérdezi.A barátomnak nincs facebookja,szóval őt ez még annyira sem érdekli mint engem.

2014. aug. 5. 03:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, rajtam ezt még nem sokan kérték számon. Aki meg igen, annak elmondtam, hogy a magánéletem nem a nagy nyilvánosságra tartozik. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni.
2014. aug. 5. 03:39
 2/8 A kérdező kommentje:
*mostanság
2014. aug. 5. 03:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor neked normálisabb ismerőseid vannak.:D Köszi a választ.
2014. aug. 5. 03:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Anno mi csak azt raktuk ki a volt barátnőmmel, hogy kapcsolatban vagyunk, azt viszont nem, hogy egymással. Persze aki ismer, az tudta, hogy együtt vagyunk, meg közös képek is voltak\vannak kint. :D Én sem értem minek kell egyből Facebookra rakni...
2014. aug. 5. 04:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nekem volt olyan aki mint kesobb kiderult, masik pasi vegett nem rakta ki, innentol elgondolkodnek…
2014. aug. 5. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Én alapból utálom mikor elvárják hogy kirakjam. Exem volt ilyen, hogy legyen közös kép, közös háttérkép, minden közös. És az számított ki meg hány ember lájkolja.

Minden normálisabb ismerősömnél kb 1-2 év után került ki hogy kivel is van együtt, vagy hogy egyáltalán kapcsolatban van.

Egyrészt, 1 hónap azért még semmi, másrészt az számít hogy ti jól érezzétek magatokat együtt.

2014. aug. 5. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem van 2 facebookom...az egyiket még SIMS Freeplay-hez regeltem, kamu adatokkal, mert nem akartam rendes facet, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy a gyerek facebookon ír a szobájából az anyjának aki a konyhában csinálja az ebédet, hogy megkérdezze mi az ebéd -.- szóval nem nagyon szeretem...a másik facebookot akkor csináltam amikor egy volt osztálytársamat jelöltem be, hogy néha néha ráírjak, mert külföldön van...havonta jó ha 1x felmegyek rá...és nem érdekel azok véleménye a facebookról akik ott élik az életüket! én nem ott élem és nem is engedem, hogy belerángassanak...és ha egymásközt UFO-nak is néznek, mert nem like-olok meg nem posztolok minden szart akkor így jártam...nem érdekel a véleményük!

"Milyen sovány vagy fiam, lájkolsz te rendesen?" :D

ajánlom mindenkinek figyelmébe az Antifaces: Facebook videót youtube-on, ha akartok ezen a szánalmas társadalmon nevetni egy jót :) mert a facebook-nak meglenne a jó oldala is...csak sajnos az emberek nagyrésze nem úgy használja...

2014. aug. 5. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:
#5: felesleges messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy valaki nem tette ki, hogy kapcsolatban van. (Pláne, hogy pont a kérdezőről van szó, szóval miről is gondolkodjon el?)
2014. aug. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!