Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyám folyton nyaggat, hogy szörnyűen öltözködöm, hogy semmi egyéniségem nincs, hogy miért vagyok 12 egy tucat, csak mert én farmergatyában, egyszerű, feszülősebb pólóban, és edzőcipőben esetleg ha olyan az idő bakancsban járok kelek. Persze, én is szívesen fel vennék világosabb farmert ami derékig ér, feltűrt szárral,betűrt pólóval, de szerintem nem áll jól(szerinte igen) és nem igazán érzem magam jól benne, folyton igazgatom stb. Ugyanígy rám akarja eröltetni a feket térdzoknit rövidgatyával. Már addig eljutottunk hogy a sötét farmeromban és piros ujjatlanomban nem akar elengedni itthonról. Mit csináljak vele? Hogy érezzem jól magam azokban a ruhákban? Mert nekem tetszenek, csak nem rajtam...

2014. aug. 4. 11:21
 1/1 anonim válasza:
szerintem abban vagy szép amiben jól érzed magad. Nem kell feltétlenül azt hordani amit mások mondanak. Én 13 vagyok (lány) és a punk rock stílus áll hozzám a legközelebb, szóval gondolhatod, az én öltözködésem tetszik sok embernek. De azt hordom ami tetszik, és így jól érzem magam. Esetleg áthívhatod a legjobb barátnődet és kikérheted a véleményét a saját illetve anyukád összeállításairól. És ne felejtsd el, ha akár egy embernek is tetszik, akkor biztos hogy nem veled van a hiba :)
2014. aug. 4. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!