Megcsúnyult Palvin Barbara az elmúlt pár évben?
Figyelt kérdés
Vagy csak szerintem? Nekem úgy tűnik, elhízott kicsit, fura a szája és a fogai, elveszítette a kislányos báját. Persze a képeken nagyon jól mutat kikenve és tudja magát tenni-venni, de ez ne legyen mérvadó.
F/23
2014. aug. 3. 23:57
1/8 anonim válasza:
Kívülről talán szép, de belülről olcsó használt tömegcikk.
3/8 anonim válasza:
Szerintem sosem volt szép. Egy átlagos csinos lány, nem értem mitől tartják annyira nagyra. De az nem igaz hogy egy nulla belülről, egy barátom az osztálytársa volt, és egy kedves és szerény lányként számolt be róla, akiről meg nem tudnád mondani, hogy nemzetközi modellújságokban szerepelt.
4/8 anonim válasza:
Mindíg is egy savanyúképű fruska volt, Mariah Carey sokkal jobban néz ki
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, de ha szombat reggel melegítőben leszalad a sarki kisboltba egyrészt nem ismernéd fel, másrészt ha kiülnék a Hősök terére egy óra alatt legalább 30 szebb csajt találnék nála.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem régebben tetszett. Személyesen nem ismerem.
2014. aug. 4. 10:32
7/8 anonim válasza:
Testre átlagos, semmi extra, arcra meg még átlagosabb. Az személyes vélemény, hogy nem tetszik, legfőképp a nézése, ahogy a modellek 99%-ától kiráz a hideg. Mintha egy gumibaba lenne, kisminkelve, semmi nőies nincs benne, és ide érzem a sok smink illatát.
Tényleg ha végigmegyek Pesten, több tíz jobb csajt látok nála. 20/F
8/8 anonim válasza:
Nem, nem mondanám. A véleményedet esetleg, talán a róla hallott (negatív?) pletykák befolyásolják/ták. Viszont az a lány igenis szép. Természetesen lehet sminkkel rásegíteni, de alapjáraton kellően arányos az arca, hogy az "átlag feletti szépség" kategóriájába tartozzon. Fotográfus és festőként mondom ezt - abban a lányban van valami. Nem átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!