Indulhatnak a FEMA táborok és a törvényes népirtás?
"Obama aláírta az elnöki rendeletet, mely lehetővé teszi légzőszervi megbetegedésben szenvedők azonnali őrizetbe vételét !
Az ebola-vírus mai megjelenése az USA-ban immáron megteremti lehetőségét, hogy az NDAA törvény mellett bárkit azonnali karanténba zárhassanak és fogva tarthassanak ! "
Így az embereket törvényesen bezárhatják a már régen kész FEMA táborokba.Természetesen csak azért,hogy megvédjék az Egyesült Államokat.
Mit gondoltok erről?
Elsősorban is, mi a a FEMA tábor? Mi a lényege?
(ird meg priviben légyszi)
Áh, nem tudom, valahogy nem tudok ebben az ebola invázióban hinni. Túl sok a népfélemlitő módszer újabban...
Mondjuk nem tudom kérdező, de jobban félek attól hogy hamarosan kitörik egy világháború... Túl sok immár a konfliktus és nagyon feszülnek a helyzetek a tagállamok közül.
Pl Oroszország és Ukrajna helyzete még mindig nem javul, ott van Gáza is, most az Usa is csinálja az eszét, Mo-ról meg Orbánról ne is beszéljek... Merkel és Putyin készül valamire...
Nem tudom, de nekem itt már kezd bűzleni valami...
RÁADÁS : kinaiak gigarakétát csináltak....
https://www.youtube.com/watch?v=zSphc5ehVD8 Ebben a videóban írnak pár érdekességet ezekről a táborokról.
Szerintem nem lesz 3. VH,ezek a konfliktusok csak elterelések valami sokkal komolyabb dologról.
Amennyiben nem derül ki,hogy ebolás nem zárják nyilván karanténba.
Viszont én köszönöm szépen nem akarok ebolás lenni, így felőlem akár meg is ölhetik őket minthogy az utcán szaladgáljanak. :D
"Szükségállapot kihirdetése esetén, történjen az háború, járvány vagy egyéb okból, az elnök bármit elrendelhet a rend helyreállítása érdekében és nevében. A letartóztatások és az internálás pedig valószínűleg magas helyet foglalna el az intézkedések listáján. A FEMA, azaz a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség által felállított táborok minden felszereléssel ellátva, készen állnak bármilyen eshetőségre.
Antonin Scalia mindenesetre a fenti kijelentéssel mintha azt üzente volna, hogy a legfelsőbb bíróság nem fogja semmisé nyilvánítani a táborok megnyitására vonatkozó végrehajtási utasítást.
A legutóbbi ezzel kapcsolatos hír szerint a FEMA 36 méteres konténerek szállítására írt ki pályázatot bio-egészségügyi hulladék gyűjtésére egy országos vészhelyzet esetén.
Az információ bekérési kiírás szerint a pályázók feladata lenne a „fertőzött hulladék naponta történő elszállítása”."
Reméljük.
De aztán egy se maradjon életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!