Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Indulhatnak a FEMA táborok és...

Indulhatnak a FEMA táborok és a törvényes népirtás?

Figyelt kérdés

"Obama aláírta az elnöki rendeletet, mely lehetővé teszi légzőszervi megbetegedésben szenvedők azonnali őrizetbe vételét !

Az ebola-vírus mai megjelenése az USA-ban immáron megteremti lehetőségét, hogy az NDAA törvény mellett bárkit azonnali karanténba zárhassanak és fogva tarthassanak ! "

Így az embereket törvényesen bezárhatják a már régen kész FEMA táborokba.Természetesen csak azért,hogy megvédjék az Egyesült Államokat.

Mit gondoltok erről?

2014. aug. 3. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Kimentem és szétvertem a kutya házát!! Mert nagyon veszélyes az eb óla!
2014. aug. 3. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsősorban is, mi a a FEMA tábor? Mi a lényege?

(ird meg priviben légyszi)

Áh, nem tudom, valahogy nem tudok ebben az ebola invázióban hinni. Túl sok a népfélemlitő módszer újabban...

2014. aug. 3. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem tudom kérdező, de jobban félek attól hogy hamarosan kitörik egy világháború... Túl sok immár a konfliktus és nagyon feszülnek a helyzetek a tagállamok közül.

Pl Oroszország és Ukrajna helyzete még mindig nem javul, ott van Gáza is, most az Usa is csinálja az eszét, Mo-ról meg Orbánról ne is beszéljek... Merkel és Putyin készül valamire...

Nem tudom, de nekem itt már kezd bűzleni valami...

RÁADÁS : kinaiak gigarakétát csináltak....

2014. aug. 3. 12:57
 4/7 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=zSphc5ehVD8 Ebben a videóban írnak pár érdekességet ezekről a táborokról.

Szerintem nem lesz 3. VH,ezek a konfliktusok csak elterelések valami sokkal komolyabb dologról.

2014. aug. 3. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem derül ki,hogy ebolás nem zárják nyilván karanténba.

Viszont én köszönöm szépen nem akarok ebolás lenni, így felőlem akár meg is ölhetik őket minthogy az utcán szaladgáljanak. :D

2014. aug. 3. 13:16
 6/7 A kérdező kommentje:

"Szükségállapot kihirdetése esetén, történjen az háború, járvány vagy egyéb okból, az elnök bármit elrendelhet a rend helyreállítása érdekében és nevében. A letartóztatások és az internálás pedig valószínűleg magas helyet foglalna el az intézkedések listáján. A FEMA, azaz a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség által felállított táborok minden felszereléssel ellátva, készen állnak bármilyen eshetőségre.

Antonin Scalia mindenesetre a fenti kijelentéssel mintha azt üzente volna, hogy a legfelsőbb bíróság nem fogja semmisé nyilvánítani a táborok megnyitására vonatkozó végrehajtási utasítást.

A legutóbbi ezzel kapcsolatos hír szerint a FEMA 36 méteres konténerek szállítására írt ki pályázatot bio-egészségügyi hulladék gyűjtésére egy országos vészhelyzet esetén.

Az információ bekérési kiírás szerint a pályázók feladata lenne a „fertőzött hulladék naponta történő elszállítása”."

2014. aug. 3. 13:21
 7/7 anonim válasza:

Reméljük.

De aztán egy se maradjon életben.

2014. aug. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!