Ha egy ember nyilvános helyen elhányja magát, mit teszel? Vagy szerinted mi lenne a leghelyesebb teendő?
Kérdésemet egy hölgy ihlette aki elhányta magát a boltban.Olyan megalázó helyzetbe került,nyilván kellemetlen lehetett,senki nem akart segíteni.
Szerinted mi a teendő ilyenkor?Hagyni vagy segíteni,de hogyan?
Egyébként nő mögöttem állt a sorban,és én már elsétáltam a helyszínről,majd a bolt elején vártam a barátaimat,így hát pont tisztán láttam az eseményt.Sajnos engem is eléggé megviselt,egyszerre sajnáltam és undorodtam a látványtól.Persze közben igyekeztem nem oda nézni.
A válaszok után,elmondom én hogyan cselekedtem,de annyit elárulok hogy segítettem.
Én olyan vagyok,ha látszik rajta,h nem egy alkoholista rossz arcú nő,hanem jól szituált,mindenképpen segítenék.
Már csak azért is,mert az jutna az eszembe,hogy esetleg terhes,én ugyanis terhesen eléggé hányós voltam,rajtuk pedig főképp segíteni kéne.De persze más baja is lehet...
Attol függ.
Ha látnám rajta hogy részeg vagy valami más drog hatása alatt van akkor ott hagynám.Saját magának köszönheti.
De ha beteg lenne akkor segitenék neki.
Igen azt hiszem mindannyian hasonlóan cselekednénk,nehéz helyzet az ilyen.
Akkor hát el is mondanám hogy én mit tettem.
Nagyon megijedtem, mivel az egészet láttam hiszen én szemben voltam a kasszákkal,várva hogy a barátaim fizessenek és jöjjenek.
Ahogy a no elhányta magát mindenki hátrált és olyan megalázó helyzetbe került szegény,miközben hányt kérte a bocsánatokat a többiek meg csak nézték hátulról.Én is megijedtem és szinte remegtem a jelenségtől de valami erőt vett rajtam és odaszaladtam majd előkaptam pár zsebkendőt és törlőkendőt és átnyújtottam.
Nekem már mennem kellett,de megköszönte,hálás volt.
Köszönöm a válaszokat,reméljük hogy kevesen kerülünk ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!