Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltam Norvégiában kirándulni...

Adrian88 kérdése:

Voltam Norvégiában kirándulni és lefényképezet a trafifax ilyenkor mi a teendö szerintetek kapok majd büntetést vagy annyiban hadják és nem?

Figyelt kérdés
kell aggódnom hogy esetleg kiszámláznak egy nagyobb pénzbüntetésre? Elöre is olyan emberek válaszát várom akik voltak már hasonló helyzetben
2014. máj. 29. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom attól függ, hogy milyen kocsival voltál. Ha sajáttal nem tudnak megbüntetni, mert nincs még az országoknak adatszolgáltatási kötelezettségük egymás felé, így nem tudják ki vagy. Ha bérelt kocsival voltál akkor sem neked küldik a büntetést, hanem az autókölcsönzőnek, aki viszont már rád tudja testálni ezt a költséget. (kollégámék nemrég kapták a büntetést Grand Canaria-ról).
2014. máj. 29. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Saját autov voltam szoval ebben az esetben nem kell agódnom egy nagyobb pénzbüntetés miatt mert nem léptem túl sokkal max 20km/h de azt tudom hogy itt vannak az egyik legnagyobb pénzbüntetések
2014. máj. 29. 14:36
 3/3 anonim válasza:

Ha már elhagytad az országot és nem állítottak meg, akkor szerintem megúsztad. Nem hiszem, hogy kikérik az adataidat egy ilyen miatt, de arra vigyázz, hogy ha a jövőben visszamész azzal a kocsival, akkor benne leszel a rendszerben.

Egyik kollégámat +9 km/h miatt 2000 koronára büntették, egy másikat +15-ért 3500-ra.

2014. máj. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!