Kamaszok, ti hogyan vélekedtek arról, ha valaki alkalmanként, bulikban drogot használ?
a legtöbb haverom kipróbálta, de én még nem, meg nem is szeretném. Nem lettem ettől se több, se kevesebb sztem a szemükbe, meg engem se érdekel, mit csinálnak, de szerencsére egyikük se szokott rá, meg csak társaság miatt csinálták párszor.
Mondjuk én nem szívesen barátkozok drogosokkal, miért nem elég a cigi, meg a pia valakinek, nem értem. Szerintem én új ismerősként nem lennék jó véleménnyel arról, ha valaki drogozik. Már a cigit is elítélem, pedig régebben én is cigiztem, de rájöttem, hogy büdös, drága és nem jön be csajoknak.
Mit ertesz drog alatt? Alkohol, koffein, nikotin is az. Barmelyik gyogyszer is az. Fuves cigi? LSD? Krokodil? Speed? Ex? Kokain? Heroin? Te hol huznad meg a hatart, ami meg epp belefer?
A fuvet mar drognak tartod? Sokan igen, megis a legtobb embernek belefer. Alig tudok olyan emberrol a korosztalyombol (nem kamasz vagyok, 23), aki ne probalta volna ki. Pedig teljesen normalis tarsasagokban mozogtam mindig, jo nevu iskolaba jartam, most az orszag egyik legnivosabb egyetemen vagyok.. es itt is szinte MINDENKINEK belefer egyszer-egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!