1/13 anonim válasza:
Nekem igen. :)
Téged is így hívnak? :)
2/13 anonim válasza:
Nekem általában a Boglárkák tetszenek. :)
4/13 anonim válasza:
Na viccet félretéve. Szerintem a név nem tetszés kérdése. Akárhogy hívnak nem az a lényeg. Az már más kérdés hogy a gyermekemet hogyan nevezném el de ez sajnos nem aktuális.
5/13 anonim válasza:
Igen, ha kislányom született volna,most így hívnák.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ettől függetlenül nem csúnya név, csak én a más stílusú neveket kedvelem.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen enegm is igy hivnak :),és tetszik a nevem :) csak gondoltam megkérdezem h másoknak mi a véleménye róla, köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 1. 11:12
8/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik, még az enyémnél is kevésbé tetszik pedig a sajátomat se szeretem :D
9/13 anonim válasza:
Szép, igen tetszik. De nem annyira, hogy mondjuk saját gyerekemnek is adjam. Nekem is más típusú nevek tetszenek legjobban. Ettől függetlenül semmi negatívum, ismerek néhány Boglárkát, mindegyikőjüket Boginak hívjuk, jó fejek, vidám emberek és jó azt mondani nekik, hogy Bogi!
10/13 anonim válasza:
Régebben tetszett, de ma már nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!