Miért mondják azt az emberek a fényképeknél?
Figyelt kérdés
miért mondják azt hogy jó jó csak jobb lenne ha mosolyognál miért jó az? Nekem általában nem tetszik ha mosolyognak a képeken a normál állapotban látnám az arcát
mellesleg valakinek nem is áll jól a mosolygás fényképen ez honnan jött vagy miért kell?
2014. júl. 30. 20:42
1/4 anonim válasza:
Mert a mosoly vidámmá teszi az arcot. Az emberek szeretik a jókedvet, vidámságot.
2/4 anonim válasza:
énse szeretek mosolyogni a fotokon, és mindig mondják,
3/4 anonim válasza:
Mert az ember szebb mosolyogva, jobb a kisugárzása, pozitívabbnak hat. Mindenkinek van mosoly arca, nekem pl van egy rés az első két fogam között, páromnak meg kicsit girbegurbák, így nem Colgate vigyort, hanem csak szolid mosolyt szoktunk megereszteni. Egyszerűen jobb a kép hangulata, mint a tök komor arc.
4/4 anonim válasza:
Nekem összes képemen megjegyzik jogosan hogy komor, komoly fejet vágok. Egyrészt elég kuszák a fogaim, másrészt idiótán áll nekem a mosoly, főleg ha erőltetem, de tény hogy egy igazi mosoly sokkal barátságosabban hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!