Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy valaki elviszi (kérdés nélkül) a kocsmából a korsót?

Figyelt kérdés
Nekem barátaim szokták,és nem itélem el,nem zavar.

2014. júl. 30. 20:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szóval utolsó nem sok esélye van hogy valaki "elkapja"őket.Max ha a helyen mig ott vannak észreveszik akkor visszaadják.
2014. júl. 31. 00:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Azzal tisztában vagy, hogy ennek az árát a pincér fizetéséből vonják le? Egyébként ha csak naponta 2-3 idióta teszi ezt, akkor már nem kis értékről beszélünk.
2014. júl. 31. 00:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Nagyjából igen,tisztában vagyok vele,de nem én lopom,nem nekem kell,viszont nem itélem el.
2014. júl. 31. 00:47
 14/22 anonim ***** válasza:

"viszont nem itélem el."

Elárulnád miért nem? Gondolom akkor is így éreznél ha te kapnál kevesebb fizetést emiatt...

2014. júl. 31. 00:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Egyébként annyi minden ki van találva,akkor nem hiszem hogy nehéz lenne valamit ez ellen hogy ne tudják elvinni,és legalább lenne értelme.Egyébként meg sokszor látom hogy direkt/véletlen eltörik a poharat mások,és a legtöbb hely nem fizetetti ki velük.
2014. júl. 31. 00:53
 16/22 A kérdező kommentje:
*fizetteti.Pedig igy azt is az ő pénzéből vonják le.Egyébként akik pl a munkahelyükről lopnak el valami kisebb dolgot,(sok ilyet ismerek)őket sem érdekli hogy ezt kinek a fizetéséből vonják le.
2014. júl. 31. 00:55
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Egyszerűen nem értem ezt az elfajzott gondolkodásmódot. Ha az utcán gatyára vetkőztetnének és megszabadítanának minden nálad lévő értéktől, akkor sem zavarna és nem ítélnéd el a cselekményt?
2014. júl. 31. 01:00
 18/22 A kérdező kommentje:
Mivel ez közvetlenül az ember meglopása lenne,lehet hogy haragudnék maga a tény miatt,de ha kb max 500 ft értékben volt nálam valami akkor nem foglalkoznék vele.
2014. júl. 31. 01:19
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Mondom, szerintem ez a kocsmából poharat elvinni nagyjából olyan szint mint krétát lopni a suliból.

Levonni a pincér fizetéséből, meg 2-3 pohár nagy kiesés? Ugyan már. Ha 2-en beülünk sörözni, megiszunk 2-3 sört fejenként. És az összes csapolt sör amit ittam olyan volt szinte mint a víz, fél óráig állok sorba érte...az meg hogy pincér hozza ki? Ugyan már, ez egy kocsma :D

Ja és amúgy is, nem 150 poharuk van, hanem viszonylag limitált, otthon magamnak nagyobb pohárkészletet tartok. És cserébe a legalja kocsmákban is 3-400 egy sör, puccosabb helyeken 5-600-at is elkérnek érte.

Nem azt mondom hogy helyes dolog, de azért ne úgy nézzünk már rá, mintha halálbüntetés járna egy sz..ros pohárért.

2014. júl. 31. 06:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Bárki elvinné mert válság van de az illetőt meg kéne leckéztetni.
2014. júl. 31. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!