Mit gondoltok arról hogy valaki elviszi (kérdés nélkül)
a kocsmából a korsót?
11/22 A kérdező kommentje:
Szóval utolsó nem sok esélye van hogy valaki "elkapja"őket.Max ha a helyen mig ott vannak észreveszik akkor visszaadják.
Azzal tisztában vagy, hogy ennek az árát a pincér fizetéséből vonják le? Egyébként ha csak naponta 2-3 idióta teszi ezt, akkor már nem kis értékről beszélünk.
2014. júl. 31. 00:46
13/22 A kérdező kommentje:
Nagyjából igen,tisztában vagyok vele,de nem én lopom,nem nekem kell,viszont nem itélem el.
"viszont nem itélem el."
Elárulnád miért nem? Gondolom akkor is így éreznél ha te kapnál kevesebb fizetést emiatt...
2014. júl. 31. 00:49
15/22 A kérdező kommentje:
Egyébként annyi minden ki van találva,akkor nem hiszem hogy nehéz lenne valamit ez ellen hogy ne tudják elvinni,és legalább lenne értelme.Egyébként meg sokszor látom hogy direkt/véletlen eltörik a poharat mások,és a legtöbb hely nem fizetetti ki velük.
16/22 A kérdező kommentje:
*fizetteti.Pedig igy azt is az ő pénzéből vonják le.Egyébként akik pl a munkahelyükről lopnak el valami kisebb dolgot,(sok ilyet ismerek)őket sem érdekli hogy ezt kinek a fizetéséből vonják le.
Egyszerűen nem értem ezt az elfajzott gondolkodásmódot. Ha az utcán gatyára vetkőztetnének és megszabadítanának minden nálad lévő értéktől, akkor sem zavarna és nem ítélnéd el a cselekményt?
2014. júl. 31. 01:00
18/22 A kérdező kommentje:
Mivel ez közvetlenül az ember meglopása lenne,lehet hogy haragudnék maga a tény miatt,de ha kb max 500 ft értékben volt nálam valami akkor nem foglalkoznék vele.
Mondom, szerintem ez a kocsmából poharat elvinni nagyjából olyan szint mint krétát lopni a suliból.
Levonni a pincér fizetéséből, meg 2-3 pohár nagy kiesés? Ugyan már. Ha 2-en beülünk sörözni, megiszunk 2-3 sört fejenként. És az összes csapolt sör amit ittam olyan volt szinte mint a víz, fél óráig állok sorba érte...az meg hogy pincér hozza ki? Ugyan már, ez egy kocsma :D
Ja és amúgy is, nem 150 poharuk van, hanem viszonylag limitált, otthon magamnak nagyobb pohárkészletet tartok. És cserébe a legalja kocsmákban is 3-400 egy sör, puccosabb helyeken 5-600-at is elkérnek érte.
Nem azt mondom hogy helyes dolog, de azért ne úgy nézzünk már rá, mintha halálbüntetés járna egy sz..ros pohárért.
2014. júl. 31. 06:47
Bárki elvinné mert válság van de az illetőt meg kéne leckéztetni.
2014. júl. 31. 16:28
Kapcsolódó kérdések: